Poraďte prosím šampón na lupiny. Ale fakt dobrý mne už nič nezaberá asi. Smer kožné ma neposielajte tam som už bola 2 krát. Nizoral mi nepíšte robí mi ešte horšie.
Písala som že Nizoral nie, to mi tak zle robí.
Vichy Dercos. Naj naj naj, ja som s lupinami bojovala od puberty. Nic ine mi nezabralo 👌
@anonymous87 ten mám teraz a zle tiež
Skus nejaky z Biodermy, mne robi celkom dobre na pokozku
@majkabr a pouzivas ho tak ako sa ma? Cize 4t pouzivat kazdy druhy den a potom 6tyzdnov pauza?
A co znamena, ze zle? Ono nemas seboreu?
Este mozes skusit Eucerin s ureou… pripadne sa poradit priamo v lekarni. Urcite by som isla do “lekarskych” samponov (nizoral ani mne nepomohol)… la roche, avene, bioderma… mozno fakt len skusat… pripadne mozno este babske recepty pozriet
@anonymous87 Používam ho teraz 2 týždne a ešte horšie aj chrastičky sa mi vytvorili
@vanilkovazmrzka
@vanilkovazmrzka skúsim ten som ešte nemala
Vichy dercos mi pomohol,ale ku koncu balenia znova lupiny. Po bioderme som mala zase veľmi rýchlo mastné vlasy,ale zabral. Vrátila som sa po dlllhej dobe k head&shoulders a zatiaľ fajn
@majkabr uf, to potom vysad. Asi ti nesadol. Pripadne maju z neho este radu sensitiv… alebo fakt tu biodermu pozri co pridala @vanilkovazmrzka alebo ten eucerin s ureu
Ja som tiez velmi dlho hladala… snad sa ti to podari co najskor…drzim prsty
@anonymous87 Eucerin mi zle robí tiež
@majkabr tak tu biodermu vyskusaj. Ale teda asi by som fakt v tomto pripade este raz skusila nejaku koznu
Ahoj, skús sa na to pozrieť inak. Lupiny sú už len dôsledok niečoho. Padanie vlasov, mastnota, lupiny, strata lesku či pevnosti vlasov – toto všetko sú prejavy vnútornej nerovnováhy nášho tela a naše vlasy ju už len odzrkadľujú. Kozmetické prípravky nám možno pomôžu zlepšiť estetický vzhľad vlasov, no nedokážu ich hĺbkovo vyživiť (i keď sa to pri mnohých často uvádza).
Ja si pamätám ako nám starká ako malým vravela, že keď máme lupiny, nemáme v poriadku OBLIČKY. A je to tak. Vlasy sú z pohľadu tradičnej čínskej medicíny tzv. ,,výhonkom“ energetickej dráhy obličiek. Ide jar, skús sa pohrabať (ak samozrejme chceš) aj v tejto problematike - detox svojho tela, očista obličiek, krvi ako takej, atď. 🙂
Ale neviem či si chcela čítať práve toto. ;)
@mery333 tiez mi napadlo ci to uz nebude vnutorny problem
@anonymous87 už som dve skusila daju mi kortikoidy to prejde na par tyždnov a zase
Mne robil dobre panthenol alebo sebamed
@majkabr a tricho vysetrenie nechces vyskusat? Mozno by to odhalilo problem. Ale hladat teda pricini vnutornu? Lebo je zvlastne, ze vsetky sampony ti robia tak zle… skus este pohladat nieco co je vyslovene sensitiv. Asi by som sla touto cestou potom
@anonymous87 Presne tak, naše telo je dokonalé v tom zmysle, že skôr ako sa niečo úplne "pokazí", nám vysiela signály. Už je na každom človeku, ako sa toho uchopí. 🙂
@anonymous87 a čo je tricho vyšetrenie?
Ja viem,že sa tu na mňa znesie kritika,ale starý dobrý Head& Shoulders si neskúšala?
@majkabr pozri trichologicke vysetrenie vlasov. Ci ho vo vasom okoli niekde nerobia 🙂
Je to vysetrenie vlasovej pokozky a celkovo vlasov. Ako prioritne sa asi odporuca pri vypadavani, ale ja by som to skusila
Dcére pomohol Nizoral .