Ahojte. Myslite si že je reálne odstrániť/ minimalizovať vrasky pomocou faceyogy? Tiež tejpovanim vrások na noc a používaním špeciálneho vankuša na spanie?
Sú rôzne programy… ale nechce sa mi veriť aby to bolo možné. Rozmýšľam nad botoxom, ale odrádza ma ako niektoré ženy potom dopadnú 😬
Dakujem
@76california v práci sa dosť mračim na monitor 😃 keby to nemračenie bolo take jednoduché…
@dzt cvičím face yogu pár rokov, vrásky nemám, tejpovanie a vankúš neriešim- ani krém nemám extra drahy- do botoxu by som nešla, lebo ono tie tváre akosi časom z neho "hrubnú". Mám 39 rokov.
@michaela329 máte aj od niekoho kúpený program? 🙂
@dzt žiadne natahovanie koze este nespevnilo plet, je to len smiešny marketing cela facejoga. Sprostosť na entu. Ja mam btx a predstav si nikto by mi to ani netipoval, takisto mam porobene pery, bradu lica a ludia mi bežne tipuju oveľa menej rokov ako mam. Moc to prezivas s tym botoxom, ako vsetky prírodné ženy. Ked si nedáš nagebrit pol kila toho tak budes vyzerat dobre a budes akurát ľutovať ze si tomu neverila a mala ist na to skor.
@barborachors ja viem že to nie je vidieť. Zo začiatku. Po rokoch všetky ženy po botoxoch a kyselinách vyzeraju jak spuchnuté sysle 🤷🏽♀️ keď je žena mlada ok. Ale po rokoch…
@dzt neviem ci mas uplne jasno v pojmoch medzi pichanim kyseliny a botoxom. Ja by som na kyselinu napriklad nesla, lebo toho sa bojim trocha, moze migrovat a moze vytvarat ten syslovy vyzor. Ale ak je dobre spravena, ani si to nevsimnes. Botox je ale len znehybnenie svalov a jeho ucinok nie je trvaly, po par mesiacoch vyprcha. Ja mam 35 a tiez som si teraz dala prvykrat botox len medzi obocie, lebo uz som tam mala vrasku stale a vyzerala som nahnevane. Pekne mi to vyhladilo, oducila som sa mracit sa a vobec nie je vidno, ze by som mala nieco pichnute. Pojdem urcite este znova. A zaroven na ziadny iny zakrok sa nechystam najblizsie roky.
Skús sa informovať o kyseline hyalurónovej do vrások je to lepšie ako botox a aspoň to zaberie, podľa mňa väčšina žien čo hovorí že robí tvárovú gymnastiku má aj tak v tvári kyselinu.
@veronkaxxx Ide o to koľko sa dáš napichať ženy chcú viac a viac a preto potom vyzerajú ako vyzerajú. To isté sa týka aj napichaných pier.
@dzt na začiatku som mala knihu 😃 Idem si cviky, čo poznám a občas niečo podľa Markety Planovej. Katky Katerinčinovej.
@dzt
skôr poctivo trénovať "nemračenie sa", toto reálne pomáha, len to nie je šup šup riešenie ako botox.....tvárová joga narobí viac zla ako dobroty - toť môj názor, ponaťahuješ kožu nechtiac aj tam, kde natiahnutá a ovisnutá nebola, kvalitné krémy (čo vo väčšine prípadov neznamená aj drahé krémy 😎), poriadna hydratácia a určite celoročne ochrana pleti SPF