Baby, sestra na mne experimentovala s farbenim vlasov. Naniesla mi peroxid s melirovacim práškom a potom som to umyla šampónom. Je to strašné . Mám všade oranžové fľaky na tmavých vlasoch. Chcela to ešte nafarbit celé hnedou ale už som jej nič nedovolila. Ona to urobila tak isto , z tmavej hnedej a výsledok bol super ako od kaderníka,tak som jej verila. Ale toto čo mám ja . No ja neviem čo robiť teraz. . Pomoooc
@libusak a nechytí mi to na zeleno , nevypadnu tie vlasy keď si to nafarbim zajtra
No, vydrzat a co najskor ist ku kadernicke. Doma by som to uz nefarbila, si na vlasoch napachas este viac skody lacnymi farbami.
Nafarbi tmavou farbou, bude to dobre neboj,
@veselo_neveselo a henna tmavá by mi nepomohla? Som čítala že je to aj ako výživa na vlasy. Suché to nemám ani dáko zhorené len to ryšavé. Ako keby mám celú hlavu takú tak fakt super vraj by sa mi to riadne hodilo 🤣
Jezis hennu nie na farbu ani chemicke oddarbenie sa nesmie davat mala by si to urcite oranzove alebo aj zelene
@renatka100 no veď zajtra Silvester, každý deň v práci veľké meetingy od rána do večera v práci. Neviem kedy by som išla ku kaderníčke
@renatka100 bude stačiť daka hnedá alebo musí byť tmavá až čierna .
Baby mňa asi porazí, sestra sa smeje na tom a ja celá nešťastná
Hlavne hnedu s cervenym pigmentom. Studena by vysla dozelena.
@monro ako takú farbu kúpim? Pôjdem ráno hneď do drogérie. Len ja som ešte ani farbu nikdy nekupovala a je ich tam fakt veľmi veľa 😭😭😭
Nieco ako gaatanova hneda, mahogonova hneda...
@monro ďakujem pôjdem hneď zajtra
Aj všetkým ostatným ďakujem za rady. Snáď to zachránim.
Urcite to doma nefarbit uz,mozu sa Ti vlasy doslova odlamat..
Ja by som nedala farbu, ale tonovaci sampon, ked mas vlasy znicene, farbou to mozes dorazit uplne….tie tmave chytaju dobre
daj fotku,či je to ozaj tak zlé
😅 viem si predstaviť ako to u vas doma vyzerá.... tiež mám sestru a tiež sme vystrajali podobne blbosti a dnes sa na takých veciach strašne smejeme. Aj ty sa budeš s odstupom času na tom smiať 😅
Viem ze teraz ju máš chuť zabiť.... ale sú to len vlasy. Určite sa to dá do poriadku.
Vlasy do copa kým to poriesis, našťastie je zima, môžeš nosiť čiapku.
Prepáč ak ta môj komentár nahnevá, len si mi pripomenula podobne zážitky s mojou sestrou...
Mne napríklad sestra chcela upraviť účes na moju stužkovú... nakoniec som išla s rozpustenymi...tak mi upravila 🙈
Daj foto ako to vyzerá. A inak určite by som to riešila s kaderníčkou. Nie sama doma.
Tak ako? Kupila si farbu? 😊
Teraz by som isto nefarbila,ak sa da pouzit farbu v spreji. A pockat par dni,potom riesit s kadernickou
Aj ked teraz rozmyslam,ze mne kadernicka zosvetlovala vlasy peroxidom a farbila dvomi roznymi farbami,tak mozno by sa dalo a neposkodilo,urcite vsak nie sama doma
Palette color shampoo to zachráni, tmavý odtieň. Ale pozor, tmavohnedá je čierna.
@viktoria63 presne taký som si kúpila a už je to zachránené , len to že to budem musieť robiť teraz pravidelne keďže sa to bude vymyvat a tá oranžová začne časom zase vidieť
Prefarbit na tmavo a radsej uz ziadne experimenty