Existuje taká žehlička na vlasy?

29. apr 2023

Dobry vecer prajem zhanam zehlicku na vlasy, ale chcem taku ktora ked si vyzehlim vlasy a je vlhko vonku tak ostanu rovne 🙂 ak taka je napiste mi znacku

marlent
29. apr 2023

Nie...to ze sa zvlnia vlhkom neovplyvňuje žehlička ale vlhkosť.
Existujú ale prípravky na vlasy ktoré dáš pred žehlením a sú práve na toto.

cocolino234
29. apr 2023

@autorka ? nerozumiem. 😀 Predsa žiadna žehlička ti na vlasoch nezanecháva vrstvu, ktorá by ich ochránila pred vlhkosťou, nech je z akéhokoľvek materiálu. A hlavne žehlička ti vo vlasoch ani žiadnu vlhkosť neudrží, práve naopak a preto ju čerpajú z iných zdrojov. Najskôr sa potrebuješ vyhnúť vysokému teplu, aby vlasy neboli dehydratované, takže používanie ochrany pred vysokou teplotou pri úprave vlasov musí byť pravidlom. Dlhšia doba ponechania kondicionéru na vlasoch taktiež pomáha udržať vlhkosť.

Toto by mala byť samozrejmosť a treba si kúpiť fixačný sprej, olejček s ochranou proti vlhkosti. A sú aj kombinované prípravky kde je ochrana pred vysokou teplotou a aj proti vlhkosti, tieto sa dávajú po žehlení. A majú to aj rôzne laky ale ja nemám rada pocit laku na vlasoch. A nájdeš to aj pod menom anti frizz. 🙂

autor
29. apr 2023

Dakujem za odpoved. Lebo som nasla zehlicku za 300eur od Loreal tak ked je za taku cenu tak tie vlasy musia aj vydrzay rovne a velmi ju odporucaju

alexas56
29. apr 2023

loreal steampod - top, nedám dopustit na nu..

syslik81
29. apr 2023

steampod .. nie na 100% ale je lepsia ako ostatne plus so spravnymi pripravkami mas efekt aky potrebujes .. ale kedze kazdy vlas je iny a investicia velka skus najst salon kde ju maju aby si ju najskor vyskusala

marlent
29. apr 2023

Ani žehlička za 10000 eur ti nechráni vlasy pred vlhkom...
Tp je to iste ako keby povieš:nasla som žehličku za 300 od L'Oréal no keď si umyjem vlasy sú opäť brčkavé.

marlent
29. apr 2023

Apropo steam pod za mňa vôbec otras. Najhoršia zehla akú som kedy mala.

autor
30. apr 2023

@marlent preco ze najjorsia? Myslim ze za 300 eur by mala byt super este ktomu je to parna zehlicka..
@marlent ano to je ine ked si umyjem.. ide o to ze ked pouzijem spravny pripravok plus zehlicka ci hned ako vybehnem von budem mat z rovnych vlasoch kucery

natalienka12
30. apr 2023

@marlent Suhlas, mam ju doma, otrasna. Autorka, ak chces predam ti moju za dobru cenu, pouzila som ju jeden jediny krat a odvtedy mi lezi v skrini. To zehlenie parou mne vobec nevyhovuje, ja pouzivam zehlicku od GHD, ta je top.

autor
30. apr 2023

@natalienka12 tal nechapem preco ju tolko vychvaluju a vsadebodporucaju.. a este aj ta cena 🤦‍♀️

natalienka12
30. apr 2023

Niekomu vyhovuje, na moj typ vlasov vhodna nie je. A nechces ju kupit odo mna?

mia3011
30. apr 2023

Mne naopak loreal steampod vyhovuje a tiez aj mojej svokre ktora mi ju sem tam ukradne a svagrine takisto. Asi mame “vyhovujuce” vlasy 😁 hlavne tak neskodi vlasom ako klasicka zehlicka 🙂

autor
30. apr 2023

@natalienka12 ja zatial hladam ktoru by som chcela .. este niesom rozhodnuta ale mozem sa opytat na cenu?

autor
30. apr 2023

@mia3011 jasne kazdemu nieco ine.. pocula so. Ze dobre su aj babylis

mia3011
30. apr 2023

S babylis skusenost nemam tak v tomto poradit neviem 🙂

rebrambora
30. apr 2023

To zavisi od typu vlasov, nie zehlicky.

lila1988
30. apr 2023

Tiež mám Steampod. V celku som spokojna, vlasy vydrzia viac rovné ako s klasickou. Tento tyzden som aj trosku zmokla, napriek tomu vlasy zostali skoro rovné. Žehličku pouzivaju aj v jednom celebritnom salone, preto som si ju aj kupila a pochybujem, že by tam používali nejaký shit.

marlent
30. apr 2023

@lila1988 to nejde o to ci je žehlička shit.to som nepovedala vela ludi ju chvali ale ide o vlas.
Ja mam tvrde skoro africké husté brckave vlasy a na moje vlasy proste nie je vhodná používam remington a L'Oréal sa proste nechytá.alr opakujem je to o type vlasu.

autor
30. apr 2023

@marlent mozete mi napisat typ remingtonu?

marsmykkok
30. apr 2023

Autorka Ja mám parnú z Aliexpressu a ak zmoknem nepomôže alebo padá hmla, ale ak je vlhko von ako tak vlasy udrží. Radšej mám ale rowentu s keratínom, je ľahšia, krajšie mi vyžehlí, ale tú viem použiť kvôli tomu vlhku iba cez leto.

zuzubb007
30. apr 2023

Ja mam uz dost rokov Philips XL za asi 70 euro vtedy, a nedala by som ju za nic, dokonca ked mi jemne naprsi na hlavu nic sa nezvlni, ani pri kupani vo vani vlhkost mega a vlasy rovne, dokonca cvicim zapletiem cop, spotim sa mega a rozpletiem a vlasy rovne , predtym co som mala tak des vlasy aj nevyzehlene dobre aj pri dazdi krepovateli

lila1988
30. apr 2023

@marlent ja mám tiež take hrubé, suche, Kucerave. Používam k tomu tu ochrannú kozmetiku olej a tu tekutu ochranu a pekne ich mám hladke.

autor
30. apr 2023

Ja vsade co citam odporucaju steampod.. je aj 3 ale uz aj 4 len ta stoji vyse 340eur.. a to je uz vela 🙈

marlent
30. apr 2023

@lila1988 ja tiež ale nevyzehli mi ich dohladka. Veľmi mi pripomína takú echt starú žehličku jedna z prvých ETA myslím ze to bola🤣

sono2
30. apr 2023

Ved vyskúšaj a keď tak Vrátiš späť