Epilácia elektrolýzou

evenisticc
27. mar 2024

Ahojte,
Prosím viete niekto odporučiť alebo poprípade robíte niekto epilaciu elektrolyzou? Bola som v UKL tam mi povedali že epilaciu hornej pery nerobia. Som už zúfalá a laser mi to len zhoršil. Ďakujem za každý typ🙂

grace55
27. mar 2024

@evenisticc mne to nezabralo, neúčinné a bolestivé. Ale pomohlo mi IPL.

evenisticc
autor
27. mar 2024

@grace55 a kde si bola?

grace55
27. mar 2024

@evenisticc v Žiline, v takej súkr.dermat.ambulancii. teraz to už ale podľa mňa takmer nikde nerobia, bolo to cca 6r dozadu. S IPL takisto v ZA.

vorkola
27. mar 2024

Ano ja som chodila par krat na oodstranenie chlpkov elektrickou ihlou, vtedy sa este lasery nerobili.Robili to v Bratislave na Kozej ulici,Bola to dermatologicka ambulancia,a robili mi nad hornou perou,asi tak na 4 ty zakrok vsetky chlpky zmizli natrvalo A to mohlo byt,pred asi 25 rokmi.Zákrok sa vyplacal na casy,Oplatilo sa ,vedeli to dobre robit,Do kazdeho chlpku sa musela s ihlou dostat ku korenu, ale si nepamítam ci ten koren spalili s tou ihlou,alebo len trhali,Mne to tak dobre spavili ze doteraz nemam uz nad hornou perou ,nic, semtam1 -2 chlpky sa objavia,raz do roka.vytrhnem pinzetou,Ale v klimakteriu mi zacali rast na brade, tak som postupila asi 3 x laser a nist moc, chlpy po tyzdni znova,nastasie ich nemam vela asi 20,tak vytrhnem s pinzetou,lebo sa mi zda ze laser nepomohol,ale vysusil pokozku na brade, Ze laser zabera na cierne chlpky,ale ja mam biele, tak aj jedna pracovnicka z nich ,ze na biele to nie je moc ucinne,.

vorkola
27. mar 2024

@grace55 Prosim ta co to je ipl? to je zase nejaky ucinnejsi laser, Dakujem

grace55
27. mar 2024

@vorkola nie, ide o intenzívne pulzne svetlo, ale tiež len na tmavé chĺpky....super pri veľkom kontraste. Super, ze ti zabrala ta ihla, pre mňa to vtedy bolo čisté trápenie.