Elektrický holiaci strojček

alezia
18. júl 2023

Ahojte, poradite mi prosim Vas elektrický holiaci strojcek, s ktorym ste spokojne. Potrebujem ho najmä na stehna, lebo po žiletke mam cervene bodky, chlpky mi zarastaju a este sa aj dorezem. Prosím len rady ohľadom strojceka, o ine druhy depilacie/epilacie zatial nemam zaujem. Vdaka za Vaše skúsenosti.

lelelienka
23. júl 2023

@alezia
Ja sa pridam, hladam presne to iste, kvalitny holiaci strojcek, ktory pekne do hladka oholi, uz ma nebavi holit ziletkami, je to sice najrychlejsie, ale moja koza nie je zrovna nadsena ked to mam povedat pekne 😁 Nikto nema tipy? 🤷‍♀️ (tiez nechcem ziadne epilatory, ipl, vosky…) Vidim ze to bude asi celkom problem najst 😁

alezia
autor
24. júl 2023

@lelelienka Ja som nakoniec kupila Philips Series 8000 BRL176/00 Wet & Dry, dnes mi prisiel, este som neskukala. Ale urcite necakam uplne hladke oholenie ako ziletkou. Skor by to malo byt tak ze chlp nevidno ale rukou ho citit. Aspon podla recenzii. Najbližšie dni skusim tak dam vediet.

viera27
24. júl 2023

@alezia je to uplne hladke oholenie. Pouzivam tieto Philips uz roky,mam asi treti za sebou. Pphodlne,nedorezes sa,hladke. Za mna must have

slamocka
8. aug 2024

@alezia mozem poprosit o recenziu po dlhsom pouzivani?;) tiez mam podobny problem a rozmyslam, ze si nieco podobne zaobstaram.. dakujem!

alezia
autor
9. aug 2024

@slamocka Ja som spokojna. Chlpky nezarastaju a neostavaju mi cervene bodky. Je to ale pomalsie, treba prejst viac krat po jednom mieste ale potom je aj na dotyk noha hladka, co som ostala prekvapena. Pouzivam len na stehna, na ten ucel som ho aj kupovala. Na predkolenia som skusala ale trva to dlhsie a tam mi chlpky nezarastaju takze predkolenia holim stale ziletkou.

slamocka
9. aug 2024

@alezia dakujem krasne za recenziu <3