Elektrické nátačky

tilly
26. okt 2024

Kočky, používate to niekto?
Bolo mi to poradené, že sa s tým jednoducho robí, nezaberie to veľa času a netreba zručnosť, ako pri žehličke.
Ale mám obavy z krepatenia vlasov. A teda ide mi hlavne o objem a nejaký tvar účesu, nepotrebujem dokonalé vlny.
Ďakujem za skúsenosti, o ktoré sa so mnou podelíte ❤️

lasona
26. okt 2024

Mala som, ale za mňa somarina. Kým som to natočila, a dala dole. A výsledok? Vlny neudržali ako keď som robila kulmou...ale ja som mala také obyčajne z tesca

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

Neviem co su elektricke natacky, ale mam automaticku kulmu ktora si navinie vlasy sama a ta je super ale treba sa to naucit chvilu to mi to trvalo

saraxyz
26. okt 2024

@tilly ja mám aj elektrické, aj varové. Ja mám jemné vlasy a prvý deň po umytí mi elektrické až tak nedržia. Takže často používam varové. Ja som skúšala kulmy, žehličku ...a mne to zničilo vlády 🤣 čiže som sa vrátila k natackam. Nehovorím, že nezničia aj tie, ale nie až tak.

tilly
autor
26. okt 2024

@saraxyz to sú aké, tie varove?

tilly
autor
26. okt 2024

@vanilkovazmrzka mne nejde ani tak o vlny, ako skôr o objem. Urobí to aj objem? A vzadu si to tiež vieš urobiť? Lebo aj keď som si robila kulmou vlasy, vpredu v pohode, ale vzadu katastrofa

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

@tilly este nie som az taka zrucna s tym :D ale ano vlasy vzadu idu tazsie ale kto vie ten vie… ja vlnim cca len polovicu dlzky takze aj zadne vlasy potiahnem dopredu

Objem je ok ako s inou kulmou

saraxyz
26. okt 2024
tilly
autor
26. okt 2024

@saraxyz ďakujem.

eliska13
26. okt 2024

@tilly hlúposť, ktorú mám v skrinke použila som ich 2x.Bud si daj u kaderníčky spraviť jemnú trvalú na veľké natáčky, alebo klasické natáčky na noc, kulmu, zehlicku

tilly
autor
26. okt 2024

@eliska13 lenže keď si dám veľké natacky na noc, mám strašne také skrepovatene alebo ako to opísať vlasy potom.
Normálne fúkam fénom a potom takým tým kulmofenom, ale to sa mi nechce každý druhý deň

eliska13
26. okt 2024

@tilly záleží ako si ich natočis aj to treba vedieť.Aj či su natáčky penové, pichlave.Neskusala si ten trik s opaskom od županu, šatkou?pozri si to na youtube

tilly
autor
26. okt 2024

@eliska13 to som nevidela