Dorábka umelých nechtov

8. okt 2024

Ahojte baby chcem sa spytat. Chodim na umele nechty a uz ich mam 5 tyzdnov a dva mi uz odpadli a ostatne odrastajú a chcem ist na nove. Tie nechty, čo mi este drzia a chcem nove, tak mi ich daju dole alebo ako to funguje? Aj to bolí, ked to davaju dole alebo? 😂 Vacsinou som vzdy pockala, kym mi odpadnu same a potom isla na nove, tak preto sa pytam. Ďakujem 😊

jawinka
8. okt 2024

Na doplnenie telových nechtov chodím cca každé 3 týždne podľa odrastov....a dole určite netreba dáva nechtarka ich obrusi očistí a dá novú vrstvu gélu plus farba akú chcete. A tie čo už máte musí dorobiť na novo

gypsomilka
8. okt 2024

Dorabka ma byt pravidelna nie cakat kym odrastu alebo odpadnu. Tie 3-4 tyzdne a treba ist.

lindous
8. okt 2024

Nebolí to narozdiel od toho, keď sa sám zle zlomí/odpadne 😄

lija22
8. okt 2024

neboli to a zvaz ist, ved to musi vyzerat velmi nepekne zanedbalo

katulienkax
8. okt 2024

mne to vzdy cele nanovo zbrusila, nechapem preco, ked tu pisete, ze vam len doplni. A ano mne to brusenie nebolo prijemne, nebola to vyslovene bolest ale skoncila som s umelymi nechtami

gypsomilka
8. okt 2024

@katulienkax tak brusi sa cely necht ale nie cely gel. Urcita vrstva sa nechava. A ostatne sa potom doplna.

ronie338
9. okt 2024

@katulienkax keď to bolo nepríjemné sla na prírodný necht a musela prebrusit inak brúsenie nebolí. Odstraňujú sa tak odchlipx aj prebytočný materiál ale vždy sa necháva vrstva gélu. Na to sa nanáša nový