Dobrý tónovač na melírované vlasy

xtimkax
14. jan 2023

Ahojte. Poradte dobry tonovac na melirovane vlasy. Nieco do biela alebo siva. Dakujem

kubkovamama
14. jan 2023

@xtimkax Dialight kyslý od 7.1, 7.12 po 10.atd, alebo Goldwell je trvacnejsi..Prípadne Inoa Glow,olejová priesvitná verzia,odtieň si nájdeš podľa výšky tónu. Pozeraj čísla od 7 po 10, chladný podtón k tomu 1-popolavý,11-dymovo popolavy,12-duhovy,17-metalicky,18-perlovy alebo A-ash,N-neutral.

xtimkax
autor
15. jan 2023

@kubkovamama dakujem, pozriem si to 😊

xsandrax
18. jan 2023

@kubkovamama prosím ta vieš mi hodiť foto toho goldwell? 🙏tento nepoznám a ani mi ho nenaslo, ďakujem 🙂

kubkovamama
18. jan 2023

@xsandrax Goldwell colorance Cover, je aj Gloss, trochu jemnejší,na také oživenie. Plus oxidant vyberaj tiež podľa toho akú hĺbku chces dosiahnuť a podľa typu vlasov,aby si neprepálila

xsandrax
18. jan 2023

@kubkovamama ďakujem, vyskúšam ho 🙂 ja si dávam momentálne od Fanola a pekne stiahne žlté odtiene 🙂

xtimkax
autor
19. jan 2023

@kubkovamama prosim, neviete odporucit nieco na lahke domace pouzitie? Aby som neodpalila vlasy

xtimkax
autor
19. jan 2023

@kubkovamama take nieco by bolo zle?

xsandrax
19. jan 2023

@xtimkax toto je slabé, mala som ho a vydržalo mi to tak jedno dve umytia a aj výsledok nič moc, okrem toho som mala pocit, že mám z toho mastné vlasy

xtimkax
autor
19. jan 2023

@xsandrax chcela by som nieco dobre a lahka aplikacia aby mi to nemohlo spalit vlasy

xsandrax
19. jan 2023

@xtimkax ani toner ti nespali vlasy, ak to neprešvihneš. Neviem akú máš farbu momentálne, ale skus dat na začiatok 3% peroxid a uvidíš, prípadne 6, viac by som už nedávala

xtimkax
autor
19. jan 2023

@xsandrax ja mam melir momentalne

xtimkax
autor
19. jan 2023

@xsandrax to k toneru potrebujem este peroxid?.dobre tomu rozumiem? Napr k tomu obrazku vyssie?

xsandrax
20. jan 2023

@xtimkax áno, ale keď máš melír, tak by som si toner nedávala, radšej fialový šampón

xtimkax
autor
20. jan 2023

@xsandrax ahaa tak dalsi peroxid by som nerada uz 🙂. Skusim asi ten sampon.

xtimkax
autor
20. jan 2023

@xtimkax dakujem 🙂

kubkovamama
20. jan 2023

@xtimkax k tonerom stačí 2,7%vol. Čím silnejší,tým hlbší odtieň,ale aj skôr vlasy vypelichaju do takého nazltleho

xsandrax
20. jan 2023

@xtimkax keď máš melir, tak ten peroxid ti vytiahne trosku aj tie nefarbene vlasy

miska1701
22. jan 2023

@xtimkax za mna sampon kalos, je najlepsi zo samponov