icon

Dobrý šampón na lupiny a poškodenú pokožku hlavy

30. dec 2024

Dobry den , prosim nemate skusenost s nejakym dobrym samponom serom alebo nejaku kuru proti lupinam? Minuly rok sme dostali s dcerkou vsi 😏 a davali sme si vela samponov a kadecoho a odvtedy mam hrozne znicenu pokozku hlavy..

anonym0001
30. dec 2024

Nizoral sampon.

lucia23529
30. dec 2024

Sebamed, majú aj v Dmke 🙂 zatiaľ nič účinnejšie sme nenašli a hlavne mame citlivú pokožku

lucia23529
30. dec 2024
lucia23529
30. dec 2024

Len teda obmieňaj to s nejakým normálnym…mne pomohla kúra na vlasy od Malibu, mala som ich úžasne 🙂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
ktobytobolpovedal
30. dec 2024

Vichy Dercos. Naozak som vyskusala vselico a na vichy nedam dopustit

freepalestine
30. dec 2024

Dercos od Vichy. Nizoral zaberal len docasne, uz by som ho nekupila

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
30. dec 2024

Rozmarinový šampón, olej, tonikum od Slavica Botanica. Používam dlhodobo, krajšie, zdravšie a hustejšie vlasy som v živote nemala. Samozrejme, vedľajší efekt je, že ma to zbavilo lupín natrvalo

brrunetkaa
30. dec 2024

Vichy dercos najlepší. Zabral na prvé použitie a teraz ho zvyknem tak raz za mesiac použiť znovu. Ešte mi sedí aj od Wella clean scalp. Ale ani jeden nepoužívam nonstop, striedam s bežným šamponom

denkabemommy
30. dec 2024

A ešte dodám, umývať vlasy studenou alebo aspoň vlažnou vodou tiež veľmi pomôže k liečbe lupín

e1i
30. dec 2024

Kelual ds od ducray. Top zo vsetkych co som doteraz skusala. Aj je do zajtra v akcii na dr max 2+1

anonym42
31. dec 2024

Odporúčam ti kúpiť sprchový filter. Napríklad takýto https://www.biohit.sk/sprchove-filtre-vitarain/... . Pouzivat prirodne sampony. Po filtry ta uz nebude ani hlava svrbiet. Ja som si to kupila uz zo zúfalstva lebo stale som si len hlavu škrabala , mala som alergickú plet a stale som vyhadzana bola. To po tom filtry mam krajsiu plet a aj vlasy. Takyto filter mi vydrzi 3-4 mesiace pretoze mame velmi tvrdu vodu. Odporucam vsetkym.

handykate
4. jan 2025

Synovi zaberá Eucerin. Ale pozapisujem si, čo radíte, lebo dcéra má až chorobné lupiny a nemôže sa ich zbaviť.