Dobrý šampón na lupiny a poškodenú pokožku hlavy
Dobry den , prosim nemate skusenost s nejakym dobrym samponom serom alebo nejaku kuru proti lupinam? Minuly rok sme dostali s dcerkou vsi 😏 a davali sme si vela samponov a kadecoho a odvtedy mam hrozne znicenu pokozku hlavy..
Sebamed, majú aj v Dmke 🙂 zatiaľ nič účinnejšie sme nenašli a hlavne mame citlivú pokožku
Len teda obmieňaj to s nejakým normálnym…mne pomohla kúra na vlasy od Malibu, mala som ich úžasne 🙂
Vichy Dercos. Naozak som vyskusala vselico a na vichy nedam dopustit
Dercos od Vichy. Nizoral zaberal len docasne, uz by som ho nekupila
Rozmarinový šampón, olej, tonikum od Slavica Botanica. Používam dlhodobo, krajšie, zdravšie a hustejšie vlasy som v živote nemala. Samozrejme, vedľajší efekt je, že ma to zbavilo lupín natrvalo
Vichy dercos najlepší. Zabral na prvé použitie a teraz ho zvyknem tak raz za mesiac použiť znovu. Ešte mi sedí aj od Wella clean scalp. Ale ani jeden nepoužívam nonstop, striedam s bežným šamponom
A ešte dodám, umývať vlasy studenou alebo aspoň vlažnou vodou tiež veľmi pomôže k liečbe lupín
Kelual ds od ducray. Top zo vsetkych co som doteraz skusala. Aj je do zajtra v akcii na dr max 2+1
Odporúčam ti kúpiť sprchový filter. Napríklad takýto https://www.biohit.sk/sprchove-filtre-vitarain/... . Pouzivat prirodne sampony. Po filtry ta uz nebude ani hlava svrbiet. Ja som si to kupila uz zo zúfalstva lebo stale som si len hlavu škrabala , mala som alergickú plet a stale som vyhadzana bola. To po tom filtry mam krajsiu plet a aj vlasy. Takyto filter mi vydrzi 3-4 mesiace pretoze mame velmi tvrdu vodu. Odporucam vsetkym.
Synovi zaberá Eucerin. Ale pozapisujem si, čo radíte, lebo dcéra má až chorobné lupiny a nemôže sa ich zbaviť.

Nizoral sampon.