Mam riedke vlasy rychlo sa mastnia a vypadavaju, viete o nejakom dobrom šampone ? Z vlastnej skusenosti
Mne sa velmi mastili,umyvala som kazdy druhy den,stale mastne.citala som tu diskusiu o pevnom sampone a skusila som.velka spokojnost,mastia sa menej,su pekne.
@ciernysokol aky konkretne?
Mne ucinkuje Natura Siberica- mrazene bobule
@mamalen myslim,ze od firmy kvitok odporucali,brala som ten.su tu aj nejake diskusie o tom.
Presne take vlasy mam, jemne, hustotu som tiez nezdedila a mastili sa veeeeeelmi rychlo, umyvala som kazdy druhy den najneskor a to druhy den som uz bola nervozna, ake ich mam skarede, no a potom som sa zatala a zacala som umyvat vlasy kazdy piaty siesty den, do placu mi bolo z toho ako priserne vyzeram, ale vlasy sa spamatali, dalej su jemne, ale nemastia sa a menej padaju, teraz umyvam 1x tyzdenne a nikto mi to nechce verit😂 sampiny striedam, z tych mi nikdy nic nejako vyrazne nepomohlo a este pridavam vlasove hnojivo, zazraky neurobi, ale mierne zlepsenie citit, drzim palce
a neviete čo na zahustenie vlasov?
Ahoj tento problém mám aj ja a dlhodobo. Začala som používať vlasové hnojivo tak uvidíme