Prosím poraďte dobrý krém na tvár, používala som klasickú Niveu, keďže z tých parfumovaných ma strašne pálila tvár, avšak naposledy ma už aj z tejto klasickej modrej Nivei začína páliť strašne tvár, tak hľadám nejaký fajn krém, ktorý by nebol taký zákerný pre moju tvár, alergie mi nevyšli žiadne
lekarenska. mne dala do kopi tvar la roche, super je aj eubos a khiels
La roche posay, rada Toleriane.
Cerave denny krem.
Hladaj take skor z lekarne, cokolvek na citlivu plet bude neparfemovane a nemuselo by ti vadit.
@bubbiik CeraVe ma specialne kremy na extra suchu/podrazdenu plet, s ceramidmi, obnovujuci krem.
Ja používam detskú Niveu.
Skus nieco bez parfemacie od Eucerin, Vichy, La Roche Posay. Z mojej skusenosti Havlikovu apoteku neodporucam ludom, co maju problem s prilisnou parfemaciou produktov. Lebo tie ich produkty aj ked su prirodne, tie zmesy bylin su fakt silne vone. Tie produkty nie su zle, ale na mna je to prilis parfemovane, bylinne a prekaza mi to. Trojminutova ranna maska je fajn, ale nedokazem to pouzivat pre prilisnu parfemaciu, mne to smrdi.
@bubbiik ako uz bolo super napisane, taky zaklad: CeraVe, La Roche Posay, ja mam rada aj korejsku kozmetiku (Cosrx Ceramid krem). Presne tak, prirodna kozmetika vie byt velmi iritacna kvoli moznym alergiam na prisady, aj ked prirodne. Priroda ma vela alergenov, na to pozor.
Weleda Skin Food Light
dobrá kozmetika https://havlikovaapoteka.cz/sk/o-apotece