Dobrý kadernícky šampón

nicci254
10. jún 2023

Dobry den, otazka je mozno skor na kadernicky, chcela by som zainvestovat a kupit si nejakey lepsi sampon. Viete mi odporucit znacku? Pozerala som na znacky redken, kerastesse a este wella profesionals. Dakujem za akekolvek usmernenie.

mogaa
10. jún 2023

@nicci254 ak máš problém s vlasmi, tak samotný šampón nestačí....nie vždy je to len o značke....záleží koľko chceš investovať...ja používam Matrix, ale šampón s maskou - aj cenovo aj kvalitou je fajn....

rebrambora
10. jún 2023

Kerastase pouzivam s pauzami uz roky, Olaplex tiez fajn. Zalezi ale, ake mas vlasy.

viera27
10. jún 2023

Sampon ta z biedy nevytrhne. Vsak zostava na vlasoch kolko? Ani nie minutu?

nicci254
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nicci254
autor
10. jún 2023

@mogaa ide skor o to, ze z tych drogerkovych ma svrbi hlava. vlasy mam jemne, nemam ich poskodene. Hodil by sa mi taky, co vlasy trochu posilni a doda objem. Viem ze to neni len o sampone, beriem aj vitaminy na vlasky, takze posilnujem aj zvnutra

queen_mary
10. jún 2023

Sampon, kondicioner, pripadne aj maska. Kuk znacky revitalash, kerastase, loreal professionel, balmain,...

kornelies
10. jún 2023

@nicci254 Pokial ta svrbi pokozka vlasovej casti, potrebujes sampon z lekarne nie od kadermicky.
Objem vlasov neziskas samponom, to su reklamne triky a hlupi ludia im uveria.

nicci254
autor
10. jún 2023

@kornelies vcera som bola u kadernicky, ona mi umyvala vlasy a hlava ma nesvrbi..kdezto z obycajnych samponov mam uplne podrazdenu pokozku ktora svrbi..zabudla som sa jej vsak opytat aky je to sampon

biancarv
10. jún 2023

@nicci254 ja používam niekoľko rokov značku Paul Mitchell. Mám šampón aj kondicionér. Šampóny z drogérie mi tiež vadia.

julka828
10. jún 2023

@nicci254 kerastase je perfektny odkedy ho mam moje vlasy vyzeraju take bohatsie. Doteraz vyzerali riedke a"splasnute" teraz su take "nadychane" :D

yoxinka
10. jún 2023

@nicci254
Sa spýtaj kaderníčky, aký má šampón. Mne moja kaderníčka normálne objednala a predala, keď mi sadol ten jej.

hellionka
10. jún 2023

@nicci254 drogerkové šampony sa nedajú porovnať s tými kadernickymi, ale to človek zistí až keď ich bude používať. Za mna Paul Mitchell - Tea Tree alebo Avapuhi, Kerastase alebo CHI a vždy šampón a kondicionér.

queen_mary
10. jún 2023

@kornelies jezis 😀 nie, nepotrebujes nutne sampon z lekarne.

cindy22
10. jún 2023

@nicci254 asi 2 roky som používala wella profesional, ten oranžový a bol super 👍ozaj lepší ako obyc drogerkove a to nie je ani tak drahý.

nika_val
11. jún 2023

@nicci254 pozeraj produkty ktore neobsahuju silikony, parabeny, sulfáty
To z tychto zloziek (drogerkove veci su toho plné) ta svrbi pokozka hlavy
A keď sampon obsahuje SLS sulfát (Sodium Lauryl Sulfate ) tak hned zle davam ruky preč

nicci254
autor
18. jún 2023

Dakujem zienky za rady, zavolala som svojej kadernicke a ona mi objednala 😊

stanulienkat
18. jún 2023

Mon platin.

08monika08
1. okt 2024

@nicci254 môžem sa spýtať a akú značku?