Poraďte nejaký dobrý balzam, alebo olej na pery. Mám ich hrozné a už som zúfalá. Popraskané až do krvi. Obyčajné balzamy ako Labelo nepomáhajú. V lete ich mám tiež suché a teraz v zime je to katastrofa 🙈
@barb06 ja som skúšala rôzne krémy aj excipial, ale nepomáha to
No tak za mna ked mam suche pery tak snad labelo mi robi najhorie mam este suchsie, jedine co mi naozaj zabera a je top je klasicky jeleny loj, kremy vobec to s aj ja skusala
@zuzubb007 ja som už skúšala aj weledu a kadečo. Tie v tyčinke balzamy nula bodov
Balea-fialova intensiv. Topka.
Jedine co mi pomaha je obycajna lekarska vazelina z lekarne.....
@danusskaaa vidíš, ja mám ešte Lansinoh zabalený a minule som ho už chcela vyhodiť... 🙏
skús aj hojivý zázrak od Oriflame, tzv, vajíčko. A doplnila by som na tvojom mieste Zinok a B- komplex
Astrid najobycajnejsi velky kupujem v 101 drogerie.
Za mňa Vitalos balzam, alebo Astrid. Labello sú aj pre mňa otrasné, ešte viac sušia pery akurát.
Alebo jelení loj, obyčajný najlacnejši hocikkde v drogérii
klasicky jeleni loj
cista vazelina. pod to si pripadne mozes dat este nieco, co tie pery zvlhci, napr. hydratacne serum.
Iba Vitalos, ten naozaj funguje.
Cicaderma, hojivá masť s vazelínou, aj na drobné poranenia, podráždenú pokožku...
@stellarphoenix jooj si mi pripomenula, tak 10r? dozadu ked frcali tie eos balzamy, teraz som len tak zo srandy skusala najst na nete, uz ich ani neviem najst
Ja mam tiez mega suche pery a VITALOS balzamy za mna tiez TOP
Hojivý zázrak z Oriflame,ja ho používam na popraskané pery, často mám kútik aj na to mi pomáha,na suché lakte, dokonca aj keď mam ranu pri nose (pri chorobe alebo alergickej nádche).
Obyčajna lekárska vazelina alebo lanolin.
Hojivý zázrak z Oriflame. Obsahujú oeleje. Teraz sú akcie. Jojobový olej je tiež super.
Alebo skús ten Vitalos balzam, ako ti radia
Mne pomohol taky tekuty balzam na pery od Eucerinu.
@zuzuliennka1 EOS prestali dovážať, myslím, že ich dokonca už tá firma v GB nevyrába... Čo je škoda, roky som používala Lemon drop...
Skúšala som kadečo, zo všetkého som mala pery ešte horšie, jediné a to som skúsila všelijaké vrátane rôznych bio, čo funguje u mňa je EOS, u nás sa našťastie stale predáva, akurát som kupovala vianočné prichute.
Na noc Infadolan, bradavkove krémy a medzi ludi bioderma atoderm tycinka
A pit vela tekutín, Bcko vitaminy
Skús si natrieť pery vrstvou medu a nechaj 10 minút pôsobiť.
ja v takýchto prípadoch používam krém na ruky, napr. neutrogenu alebo nivea bola taká na extrémne suché ruky; teraz som si kúpila v DM nejaký peeling na pery, ktorý sa dáva na noc, tak uvidím, tiež mám vždy vysušené a až do krvi popraskané aj pery aj ruky v zime