Dobrá vodeodolná maskara

marilynn
20. feb 2024

Ahojte, viete mi prosím poradiť vodeodolnu maskaru po ktorej po chvíli nevyzerám ako Fester😀
Mala som jednu obľúbenú, ktorú prestali vyrábať a odvtedy som kúpila aj 3 a všetky sa mi po par hodínach zmažú / otlacia pod oči. Dakujem

vikisisi
20. feb 2024

@marilynn ja už roky používam túto: L'Oréal Paris Volume Million Lashes vodeodolnú

petronelaproki
20. feb 2024

Loreal Lash Paradise zelená je vodeodolná, kupujem už dlho, asi 1 špirála, čo mi vydrží do odlíčenia

hexina
20. feb 2024

@marilynn ja som pouzivala od loreal unlimited vodeodolnu, ktoru prestali vyrabat a konecne som nasla za nu nahradu loreal air wolume - taka zelena a zmyva sa teplou vodou ako ta unlimited 🙂

rembura
21. feb 2024

tuto som si naposledy objednavala z Notina, mala som problem ked sme lyzovat chodili, ze proste som mavala maskaru roztecenu, ale tato drzi perfektne 🙂

flavica
22. feb 2024

@rembura tato je super, to je fakt, aj cena by som povedala, ze prijemna, taka prijatelna 🙂

humajnicek
26. feb 2024

No tiež som ich veľa vyskúšala, kým som našla takú, ktorá by mi vyhovovala. Lebo ono keď ešte aj oči sú citlivé, tak to duplom si nemôžem len tak hocičo kúpiť, ale musím dobre pozerať, že čo a ako. Čo by bolo vhodné, čo by mi nepodráždilo oči a ešte aj pekné mihalnice urobilo.

marilynn
autor
26. feb 2024

Ďakujem dievčatá, kúpila som túto milión wolume lashes, povedala som si že kúpim postupne čo ste odporúčali ale ozaj táto je super, konečne niečo čo sa nerozmaznava🤩 ďakujem😘