Dobrý deň ,
Prosím Vás neviete mi z vlastnej skúsenosti poradiť rúž ktorý sa neobtiera alebo si ho "nezjem".? A poprípade aj nejakú dlhotrvajúcu konturku na pery? Vždy mám veľký problém aj pri nádche že vždy keď si idem utrieť nos si zotriem aj konturku s rúžom, aj keď sa snažím pier ani nedotknuť. Prosím poraďte mi.
Ďakujem
@crazy_cat_lady suhlasim, pouzivam Maybelline matte ink crayon, je to akoby ruz a konturka v jednom. Je suchsi, to je fakt. Obcas ho este prebehnem balzamom na pery.
Za mňa Rimmel Provocalips, ten dávam dole násilím 😂, kontúrku žial neporadim
Tiež mám Maybelline Super Stay Matte Ink, už asi druhý alebo tretí. Nedám dopustiť, žiaden iný mi nevydrží.
Keď si ho nanesieš, chvíľu musíš počkať, aby sa ti neodtlačil okolo úst alebo na zuby, ale po chvíľke ho nedáš dole inak ako odličovačom. Môžeš piť, jesť, venovať sa manželovi 😘 a vydrží 😁.
Nahovorila ma na neho sestra a aj jedna influencerka a naozaj sa oplatí. A majú celkom pekný výber farieb.
Akurát možno ako baby spomínajú, ak nemáš rada suchšie, tak si potom ešte cez neho pomádu/balzam dať.
Veľmi pekne všetkým ďakujem , určite vyskúšam všetky čo ste napísali 😀🙂
Ja tiež odporúčam tie matne tekute ruze od maybelline a loreal. Dermacol mi vobec nevyhovovali. A najst taku aj konturku, to je tuším nemozne. Skúšala som aj drahe od M.A.C. ale tiez sa rozmazavali.
@haggard_222 super , skúsim 🙂 ďakujem
@haggard_222 tie mam aj ja rada
@xxxx1979 ahoj, ja pouzivam maybelline - superstay matte ink a co sa tyka vydrze, som spokojna. vydrzi cely den, pocas jedenia/pitia az do vecera, kym si ho neodlicim 🙂 ale je skor taky suchsi, mozno nie kazdemu by vyhovoval