Čaute baby. Potrebujem poradiť. Zháňam naozaj dobrý tekutý dlhotrvajúci rúž. Najlepšie cenovo dostupnejší ale nemám problém zainvestovať. Väčšinou mám problém že mi ruže lepia alebo sa drolia a držia iba kontúry. Budem rada za každý tip.
Maybelline Superstay MatteInk, drzia mi vsak len niektore odtiene - Ruler, Lover uplne bez problemov cely den, nedrobi sa to, trolinku sa to v strede strati, ale nic tragicke. Dobry bol este odtien Sucessfull, ten sa uz ale nepredava. Naopak uplne zly je u mna Pioneer, ten sa umaze este si to len dam. Dostanes vsade kupit, cena 7-10 EUR podla akcie v obchode. Odlicujem olejovymi odlicovacmi, inac to dole neide. Problem je, ze trochu na zaciatku lepi, takze to nevyhovuje kazdemu. A hlavne, tie odtiene co mam NEROBIA zlte zuby.
@muchotrafka298 plne suhlasim 👍🏻 kamosky si chvalia aj dermacol ten dvojity, s tym osobnu skusnost nemam
@luciana656 Dermacol
@muchotrafka298 napíš pls odtiene ktoré robia belsie zuby
@marcellka32 tieto co som mala nerobia zlte zuby. Ja mam bohuzial zltsiu sklovinu, takze u mna nikdy nebudu bez bielenia "biele biele". Ruler ani Lover z tychto Maybelline zlte zuby nerobili, Pioneer nedrzi a pri tom ten zltsi nadych je. Najhorsie boli pre mna od Catrice, lebo tam mam totalne zlte zuby z kazdeho odtiena, ktory mam a vobec nedrzia. Belsie zuby mi celkom robila Lolita a Lovestick od Kat von D. (len neviem ci sa to este da kupit).
@muchotrafka298 presne mám takú skúsenosť, Lover a Ruler mi držia pekne (kľudne aj do rána 🙂 /, červený Dancer mám za chvíľu iba kontúry. Nemáš náhodou skúsenosť, ktorý z ružovejších /letných/ tiež tak dobre drží ako napr. Lover?
@maculkac to je super, ze mas rovnaku skusenost, myslela som ze len mne to nedrzi. Letne nemam vyskusane, ale chcem si par kupit. Mne este dobre drzal z limitky taky hnedy Hazelnut Hypnotiser, len to sa uz nepredava.
@muchotrafka298 sranda, presne ten 26O Hazelnut Hypnotizer mám na jeseň a drží 🙂
@maculkac ja mam este nejake doma z letnej limitky neotvorene,tak skusim a dam vediet. Tie ceruzky co maju mne ale nedrzia, ojeda sa to relativne rychlo a ma to byt tiez dlhotrvajuce.
@muchotrafka298 ceruzky som ani ja neskúšala, vyskúšam ešte nejaký ten loreal... , tento catrice hydra matte mám, ale nie je dlhotrvajúci.
@maculkac ja mam z DMky vypredavali Loreal nejaky longlasting tak to este by som skusila. Celkom dobre mi drzal aj od Sephory len ta u nas nie je. A celkom sklamanie pre mna boli od Too Faced, lebo proste to strasne umelo smrdelo a dost rychlo to mizlo z pier, aj pri beznom piti iba. Takze to tiez uplne nedoporucujem. Este mam dobry od Revlon, taky ten dvojfazovy, tam odisla ta vrstva leskla po jedle a zostala len farba bez lesku. Ale vydrzal pekne.
Catrice