Dlhotrvácny rúž

6. sep 2024

Baby ahojte poradte nejaky dlhotrvacny ruz. Dakujem

tinalia
6. sep 2024

Dermacol 16hod lip color

lakebabe
6. sep 2024

Dermacol ten obojstranný 16 h, potom mam rada Maybellline vinyl a Dermacol ten Matný Hylauron Hystéria a kedysi som milovala Bourjois velvet ale už som ho dlho nevidela

shee11
6. sep 2024

Maybelline SuperStay matte.. ten nedám dole ani keď chcem 😁 majú v DM.

ukgirls
6. sep 2024

kedysi som mala maxfactor lipfinity a drzal krasne .. teraz som kupila vinyl od maybelline a teda za mna nic moc...vydrz tak max 3h aj to nejem a nepijem,kedze som len na ceste do prace ..

guudy
6. sep 2024

Aj Huda beauty ma skvele.

katariiinkaa
6. sep 2024

@shee11 úplne súhlasím 😀

fairyy
6. sep 2024

@shee11 presne, tento ide dole len s mastnym odlicovacom inak ani nahodou 😂

muchotrafka298
6. sep 2024

Za mna su Maybelline Superstay Matte Ink dobre len niektore odtien: Ruler, Lover, Sucessfull, Hazelnut Hypnotizer. Pioneer mi nedrzal ani 5 minur. Mam aj Vinyl v odtieni c.20 Coy a je v pohode.

lilianka28
6. sep 2024

@shee11 môžem sa opýtať, nevyúša pery?

shee11
6. sep 2024

@lilianka28 je to taký matný suchý rúž, používam naň ešte lesk.

surama
6. sep 2024

NYX ma perfektne ☺️

pinkmamba
6. sep 2024

maybelline Ink crayon dala som si ho ráno a ani raz som ho nepotrebovala znovu aplikovať

katrin21
6. sep 2024

Maybelline super stay matte vydrzi cely den

vkatush
6. sep 2024

Tiež odporúčam Maybelline SuperStay. Dať ho dole je niekedy umenie.

muchotrafka298
7. sep 2024

@vkatush ja nemam problem dat ho dole, pouzivam na to odlicovace na olejovej baze na pery a oci, napr. bledomodru Niveu alebo Mixu dvojfazovu.

autor
7. sep 2024

A ten ruz Maybelline SuperStay nezanechava supiny na perach?

katariiinkaa
7. sep 2024

nikdy sa mi nestalo aby zanechal šupiny, ak si ho dáš samozrejme primerané množštvo

muchotrafka298
7. sep 2024

Odtiene, ktore som vypisala vyssie ziadne supiny ani olezliny nenechavali, drzali od rana tak, ako som ich naniesla dokedy som ich nedavala dole. Mala som aj ine odtiene, tie ale nedoporucujem. Napriklad cerveny Pioneer mi nedrzal ani 5 minut.
Na odlicenie ale potrebujes nieco dvojfazove, napriklad Mixu alebo od Nivey odlicovac oci s olejovou zlozkou.

banalu
7. sep 2024

@shee11
@katariiinkaa
@vkatush
Ja som nasla trik. Hruba vrstva vazeliny na par minut a tamponom krasne zotriete 😉