Chcela by som si dať upraviť obočie ale teraz je toho toľko, že neviem čo by bolo pre mňa vhodné. Chcem aby to vyzeralo prirodzene a vydržalo to čo najdlhšie, nemyslím mesiac ale rok-dva... máte skúsenosti, poprípade aj foto obočia by potešila, ak to niekomu nerobí problém. Ďakujem
Ja mam microblading, kdyz mi napises zpravu, poslu ti foto pred a po 🙂 jsem extra spokojena, sla bych do toho hned.
na rok dva mas len tatovanie-pudrove microblading etc.. treba ale naozaj najst dobru kozmeticku co ti spravi take aby sa ti hodilo a nesla ako cez sablonu .. a dalsia vec je aj aky typ pleti mas.. na mastnej ti to dlho nevydrzi a niekomu zlezie za mesiac dva-ak telo neprijme pigment ...
Tiež som si dala urobiť microblading a spokojnosť maximálna
mám púdrové tetovanie, najlepšia vec do ktorej som investovala, mala som si to dať skôr ( moje obočie bolo riedke, nesúmerné...) , vyzerá to úplne prirodzene, odvtedy si obočko nelíčim, už ho mám vyše roka
treba nájsť dobrú tatérku ( ja odporúčam 1 babu v KE), bola som u nej najprv na konzultácii a zvolili sme vhodnú metódu pre mňa, má aj na FB svoju prácu, môžeš sa inšpirovať- MUA Art Academy&Tattoo Košice
Ahoj, za mna phi shading