Dlhodobá úprava obočia

21. sep 2023

Chcela by som si dať upraviť obočie ale teraz je toho toľko, že neviem čo by bolo pre mňa vhodné. Chcem aby to vyzeralo prirodzene a vydržalo to čo najdlhšie, nemyslím mesiac ale rok-dva... máte skúsenosti, poprípade aj foto obočia by potešila, ak to niekomu nerobí problém. Ďakujem

aliaray1
21. sep 2023

Ahoj, za mna phi shading

bluemoon24
21. sep 2023

Ja mam microblading, kdyz mi napises zpravu, poslu ti foto pred a po 🙂 jsem extra spokojena, sla bych do toho hned.

syslik81
21. sep 2023

na rok dva mas len tatovanie-pudrove microblading etc.. treba ale naozaj najst dobru kozmeticku co ti spravi take aby sa ti hodilo a nesla ako cez sablonu .. a dalsia vec je aj aky typ pleti mas.. na mastnej ti to dlho nevydrzi a niekomu zlezie za mesiac dva-ak telo neprijme pigment ...

tiezjedna
21. sep 2023

Tiež som si dala urobiť microblading a spokojnosť maximálna

petronelaproki
22. sep 2023

mám púdrové tetovanie, najlepšia vec do ktorej som investovala, mala som si to dať skôr ( moje obočie bolo riedke, nesúmerné...) , vyzerá to úplne prirodzene, odvtedy si obočko nelíčim, už ho mám vyše roka
treba nájsť dobrú tatérku ( ja odporúčam 1 babu v KE), bola som u nej najprv na konzultácii a zvolili sme vhodnú metódu pre mňa, má aj na FB svoju prácu, môžeš sa inšpirovať- MUA Art Academy&Tattoo Košice