Baby, kupila som dixi sampon aj tie vodicky na vlasy, brezova zihlavova atd. Ma oslovilo to ze je na vyrobku uvedene bez parabenov silikonov.. Chcem nieco prirodnejsie zacat pouzivat. Myslite ze za tu smiesnu cenu su ozaj kvalitne, nerozumiete niekto tomu ja podla zlozenia posudit neviem, ked umyjem nic moc.
Resp. aku vlasovu kozmetiku pouzivate s co najmenej chemiou?
Dakujem
Presla som na ne pred cca 2 rokmi ale dost sa mi.motaju vlasy potrebujem kondicioner co som predtym nepotrebovala.
Používam ich olej na tmavé vlasy a žĺtkovo- pšeničny sampon
Ja dlhe roky pouzivam iba dixi sampon zihlavovy. A ovela menej sa mi mastia vlasy. To je jediny sampon, ktory mi vyhovuje.
@saira11 ja som mala pár krat ich ampulku na vlády a pre dcerku objednávam už viac ako rok sprchové gély a sampony a malinivy sprej na vládu. Zbožňuje ho. K zloženiu sa neviem vyjadriť, tiež som sa nad tým zamýšľala vzhľadom na nízku cenu, či to zodpovedá popisu produktov. Ktovie…. Ak chceš niečo viac, ja používam slovensku kozmetiku Kvitok.
Ja som bola koncom oktobra na vysetrenie vlasovej pokozky. Ta pani,mi odporucila dixi sampony ale skor brezovy,ja som mala zihlavovy a ten mi neodporucila. Ak ma clovek rany na hlave,tak to zbytocne drazdi. Ziadne znackove si vraj kupovat nemusim
Ja pouzivam gely na sprchovanie, napr. granatove jablko je pre mna top
Ja roky používam Dixi brezovy. Mám po ňom také nadýchané vlasy, a to mám vlasy po zadok. Ale vždy ho používam na striedačku s iným šampónom lebo sa mi zdá, že trochu vysušuje vlasy.
Vysusujuce sampony. Kvalita ako Jar na riad. Zihlavy a brezy je 1 mikrogram na 500 litrov, takze o kvalite sa tu neda hovorit.
Používala som od nich kofeínové ampulky, vlasy mi narástli ako divé 😍 Jeden čas som používala aj žihľavový šampón, ale mám zosvetľované vlasy a po čase sa mi chuchvali z neho, tak som prešla na olaplex radu