Dixi výrobky

saira11
17. nov 2024

Baby, kupila som dixi sampon aj tie vodicky na vlasy, brezova zihlavova atd. Ma oslovilo to ze je na vyrobku uvedene bez parabenov silikonov.. Chcem nieco prirodnejsie zacat pouzivat. Myslite ze za tu smiesnu cenu su ozaj kvalitne, nerozumiete niekto tomu ja podla zlozenia posudit neviem, ked umyjem nic moc.
Resp. aku vlasovu kozmetiku pouzivate s co najmenej chemiou?
Dakujem

abcabcada
17. nov 2024

Používala som od nich kofeínové ampulky, vlasy mi narástli ako divé 😍 Jeden čas som používala aj žihľavový šampón, ale mám zosvetľované vlasy a po čase sa mi chuchvali z neho, tak som prešla na olaplex radu

sweet20
17. nov 2024

@saira11 ja pouzivam roky iba dixi.. moj muz pouzival na vlasy rozne 3 v 1 a take.. ale mal lupiny taktiez aj po znacke na lupiny na H... a ked zacal pouzivat zelene sampony dixi tak ma uzasne vlasy.. aj ja.. ine nepouzivam.. ale tak mozes pouzivat aj balea.. skus

janai1
17. nov 2024

@saira11 nepoužívam nič so SLES takže za mňa nie

saxana000
17. nov 2024

Presla som na ne pred cca 2 rokmi ale dost sa mi.motaju vlasy potrebujem kondicioner co som predtym nepotrebovala.

doriiis
17. nov 2024

Používam ich olej na tmavé vlasy a žĺtkovo- pšeničny sampon

ivanakal
17. nov 2024

Ja dlhe roky pouzivam iba dixi sampon zihlavovy. A ovela menej sa mi mastia vlasy. To je jediny sampon, ktory mi vyhovuje.

akinomel
17. nov 2024

@saira11 používam žihľavový šampón cca 3 roky a nič mi lepšie vlasy neumyje. Kondicionér bez oplachovania mi tiež vyhovuje. Keď som však bola mladšia, tvorili sa mi lupiny. Možno sa odvtedy aj zloženie menilo, to však posúdiť neviem.

eternity24
17. nov 2024

@saira11 ja som mala pár krat ich ampulku na vlády a pre dcerku objednávam už viac ako rok sprchové gély a sampony a malinivy sprej na vládu. Zbožňuje ho. K zloženiu sa neviem vyjadriť, tiež som sa nad tým zamýšľala vzhľadom na nízku cenu, či to zodpovedá popisu produktov. Ktovie…. Ak chceš niečo viac, ja používam slovensku kozmetiku Kvitok.

petulda333
17. nov 2024

Ja som bola koncom oktobra na vysetrenie vlasovej pokozky. Ta pani,mi odporucila dixi sampony ale skor brezovy,ja som mala zihlavovy a ten mi neodporucila. Ak ma clovek rany na hlave,tak to zbytocne drazdi. Ziadne znackove si vraj kupovat nemusim

mk1111111111
17. nov 2024

Ja pouzivam gely na sprchovanie, napr. granatove jablko je pre mna top

crazy_lazy
17. nov 2024

Ja roky používam Dixi brezovy. Mám po ňom také nadýchané vlasy, a to mám vlasy po zadok. Ale vždy ho používam na striedačku s iným šampónom lebo sa mi zdá, že trochu vysušuje vlasy.

mili2016
17. nov 2024

@saira11 používam už roky dixi lopuchovy a za mňa super nedám naňho dopustiť. Vlasy rastu, nemám ani lupiny. Po pôrode som používala aj tu lopuchovu vodičku od nich.

kathhii
18. nov 2024

@saira11 oni obsahujú sulfaty, takže môžu viac vysusovat vlasy... Ja som na CGM, ale používam ho, keď sa chcem zbaviť silikónov, mne až tak nevyhovuje kôli pokožke hlavy.
Skús tú baleu, ale tá má zase veľa proteínu, čo môže tiež niektorých vlasom nevyhovovať...

nominka86
18. nov 2024

@abcabcada aké kapsulky prosím,nemáte foto? Ďakujem krásne

stanulienkat
18. nov 2024

Vysusujuce sampony. Kvalita ako Jar na riad. Zihlavy a brezy je 1 mikrogram na 500 litrov, takze o kvalite sa tu neda hovorit.

tinapet
18. nov 2024

@saira11 ja používam dixi sprchový kŕém s mliečnymi proteínmi , za mňa topka

luccija
18. nov 2024

@saira11 roky používame Dixi šampóny aj sprchový gel

abcabcada
18. nov 2024

@nominka86 kofeínové ampulky, Dixi má len jedny... Také v skle, nájdete aj v DM