Ahojte, pouzivate tu niekto Dixi sampony? Ak ano, ako ste spokojni?
cajovnikovy a je dobry. tato znacka na slovneku je roky rokuce, pouzivali este nase babky
dcéra si pochvaľuje žihľavový , mne a synovi sa z toho robia lupiny,
manžel - on asi aj so sprchovačkou 3 v1
Mali sme teraz doma všetky tri, žihľava, zltkovy a breza a asi už mi stačí dixi výrobkov na dlho😉. Mňa z nich po čase svrbela hlava. Deti nie.
Tiež ma z týchto samponov svrbí hlava a robia sa mi lupiny, musela som po nich prejsť na sebamed šampón proti lupinám, ten si neviem vynachvalit.
Nie, nepoužívam šampóny so sulfátmi
Mne tieto šampóny zastavili padanie vlasov. Už 2r ich používam a som veľmi spokojná.
Používam pivonkovy 🙂
Za mňa nie. Keď aj v minulosti sme používali zihlavovy/vajíčkom v takom skle,myslím značka dm. Z dixi som mala vlasy ako slamu. Klorane zihlavovy som používala, chvíľu. Inak nie. Na problémy s pokozkou si radšej nejaké vody kúpim, tie používam zihlavove, lopuchove... ak je problém s pokožkou ako šampón je dobrý napr eucerin jemný, ph5. Dcéra aj muž používajú ten roky.
Ale ako všetko, je to o vyskusam=sadne/nesadne.
Uz nie. Zo sulfatov vypadavaju a nerastú vlasy
Pokial viem, Dixi zihlavovy je bez sulfatov, ja ho pouzivam asi rok a som velmi spokojna, vlasy mam leskle a pevne, nemam lupiny ani svrbenie zatial.. umyvam si raz tyzdenne, vlasy mam huste kucerave.. som velmi rada, ze som ho objavila 🙂 pouzivam aj zihlavovy kondicioner a manzel si pochvaluje brezovy sampon..
Ja mám vaječný a pre mňa je výborný
Kupujem sem tam medzi tym aj ine striedam levo ak pouzivam jedem dlhsie tiez ma svrbi hlava
Ja som pouzivala zihlavovy a so zelenym cajom a u mna pozitivna zmena v tom, ze mi prestali mastniet vlasy. Kym predtym som ich mala uz na druhy den po umyti take mdle, teraz prisaham, 3-4 dni mozem v klude nosit vlasy rozpustene. A uz ani ta mastnota nie je taka. Predtym sa mi vlasy doslova leskli ako keby som na ne vyliala olej, teraz nie. Naozaj odporucam.
Teraz skusam lopuchovy, je proti vypadavaniu, tak uvidime 🙂
nic nepouzivam len to... ale striedam, zihlavovy, brezovy, cajovnikovy... pouzivam par rokov a super
Ano. Menej mi masneju vlasy.
Pravidelne brezovy a zhlavovy, nedam na ne dopustit, pouzivam aj dixi vlasovu vodu.
Žihlavovový roky rokuce nedam za nič, nie každý ho znesie na pokožku i ked je na všetky typy vlasov...
Používam vaječný Dixi a je super.Takisto ako ich olej na ,,tmavé vlasy".Mne táto značka sedí perfektne
...pouzivam ale ja to striedam do speci samponom od koznej. ;)
Kedy som pouzivala len ten,no po nejakom case, ako by som to povedala, zacali mi vrzgat vlasy, tak som presla na hydratacnejsie sampony, ale raz za cas si kupim aj dixi. Po nom som zas mavala neskutocny objem
Keď si pozrieš zloženie Dixi šamponov tak zistiš že je to taka ista "kvalita" ako iné
Samé sulfaty, parabeny a ine peniace zložky a na uplnom konci extrakt z bylinky
To máš ako prostriedok na riad
Aj ja používam žihľavový aj brezový. A dobre netvoria sa mi ani lupiny a ani mi tak nemastnejú.
Nie, nepoužívam šampóny, ktoré obsahy sulfaty a parabeny, silikóny.
Ja mam z nich priserne tvrde vlasy
Dixi má aj šampón Color na farbené vlasy a na môj melír je perfektný , dodá objem a vlasy sú dobré aj sa menej mastia pri korienkoch.
Manžel žihľavovy,sem tam aj ja a spokojnost. Vždy ale musíš nájsť,čo padne priamo tebe