Dezodoranty pre dievčatá

bamboocha14
19. aug 2024

Zdravím Vás mamičky
Potrebovala by som radu. Moja dcéra bude mať 10.rokov. Každý deň čisté oblečenie, sprchuje sa ale tým ze je také teplo sa viac potí a už poobede trošku smrdka. Nieje je to zatial také hrozné a ak mam byt úprimná zatiaľ to riešim len vodou, lebo sú prázdniny. Obávam sa však že keď pôjde do školy a bude teplo, budú mať telesnú výchovu aby sa jej neposmievali, aby ju neohovárali. Ona je taká citlivejšie povaha preto by som jej chcela niečo kúpiť ,nejaký deodorant, parfum.
Už vidím na nej ze už pomaličky nastupuje puberta lebo aj noštek máva vyhádzaný.
Ďakujem za rady a prosím odporučte kto má skúsenosti nejakú kozmetiku. Rady typu nič len voda nepomôže lebo v škole sa sprchovať nebude.
Ďakujem

ukgirls
19. aug 2024

salt of the earth ma moja dcera- su to prirodne pre deti ... ale videla som neake detske prirodne aj v dm sa mi zda ked sme tam boli na dovolenke

thirstymonk
19. aug 2024

@bamboocha14 Ja som v tomto veku začal normálne pánske dezodoranty. Najviac mi "chutí" old spice whitewater a old spice wolfthorn.
Niečo také jemné "tulipánové". Naša učiteľka biologie používala niečo také, to by bolo vhodné aj pre 10 ročné dievča. 🙂

raffaella
19. aug 2024

moja 10r pouziva normalne deo gulicku z dmky, Balea. Ak ma dni ked ma telesnu tak pouziva antiperspirant (s ruzovym vrchnakom) a ak nema telesnu tak deodorant (cize nie antiperspirant). Deti treba od malicka ucit k dostatocnej osobnej hygiene a ku tomu patri aj nesmrdiet.

kabinka11
19. aug 2024

Dcéra si pochvaľuje toto. Ona má dosť silný pot, ale teda toto keď si dá necítim ze by smrdela.

raffaella
19. aug 2024

a este ku tomu parfemu, lebo pises ze mozno parfum, tak parfum zapach z potu nezakryje ani neeliminuje. Kazdy sa poti inak, niekto viac, niekto menej, niekto smrdi zialbohu viac kvoli hormonom ci telesnej konstrukcii. Cize ak citis ze sa zacina potit tak, ze pot zapacha tak proste kazdy den ciste tricko, rano deodorant/antiperspirant a zvladne to. Mozno je postaci len deo, mojej postacil v obdobi cca 8-10r a potom uz musela pri zvysenej fyz. aktivite pouzivat antiperspirant.

maminkadeticiek
19. aug 2024

Ja mam pre dcerku skusenosti s tymto,malo by to byt bez akychkolvek chemikalii,maju rozne vone a prisamvacku nepoti sa ked to pouziva.Mavali ho v DM ,ale uz nemaju tak objednavam z netu.

raffaella
19. aug 2024

@maminkadeticiek tento som jeden cas pouzivala s vonou ananasu, nadherne vonal (zapach potu uplne eliminoval), len ja som mala pazuchu z neho mokru co normalne ani nemavam a zmolkoval priserne, tak som ho ani nedopouzivala. Ale tie Schmidt's vonaju nadherne veru.

danieli
19. aug 2024

Tuto sa pridam, dcera ma 9 a prave nieco hladame

viera77
19. aug 2024

Máme Weledu citrus a Salt of the earth....veľká spokojnosť aj u nás dospelých. Hlavne, aby neobsahoval škodlivý hliník a iné zložky nepotrebné pre telo a celkovo v kozmetike.

anjelikdianka
19. aug 2024

@bamboocha14 Ja používám tento,krásne vonia a je bez (vid.fotku).Dcéra má 10 r.a jej som kúpila také isté len guľičkové lebo aj ona začala viac sa potiť a bolo ju aj cítiť ked prišla domov zo školy najme keď mali telesnú.Potiť sa potíme ale necítiť to vôbec.

30katrusa40
19. aug 2024

@anjelikdianka prosím kde kupuješ ?

maminkadeticiek
19. aug 2024

@raffaella Kedy si ho pouzivala?Lebo ja som ho kupovala davnejsie v DM a mal uplne inu konzistenciu ako ma teraz.Som ho po dlhsej dobe objednala,myslim ze z notina a som presne ukazovala dcere,ktorej sa v minulosti az tak akoby drobil,ze zmenili konzistenciu k lepsiemu
Je taky nechcem povedat ze uplne kremovejsi,ale nedrobi sa.Co je hlavne ,nepoti sa s nimani teraz.Skusala som ho aj ja,lebo bezne pouzivam Rexonu,je fajn,ale mne nesedi az tak uplne ta vona.Mne by asi poteniu ako dospelej nestacil,ale dcerke presne vo veku 10-11 rokov staci uplne.

anjelikdianka
19. aug 2024

@30katrusa40 u nás v meste je jedna drogéria a tam kupujem,ale našla som ich aj na nete.

jana_eyre_2
19. aug 2024

@maminkadeticiek presne tento používa moja 11r dcéra.. syn zase ten citrusovy.. Schmidts je úplne super, prišla som na neho tu na MK a je fakt super.. dokonca aj môj muž ho používa..

raffaella
19. aug 2024

@maminkadeticiek davno, mozno aj 8 rokov ak nie viac. Tak naozaj mozno zmenili trosku zlozenie aby sa nedrobil, lebo co som googlila vtedy tak viac ludi sa na to stazovalo. No dala si mi teraz zamienku kupit ho a znova skusit 🙂
Mne inak mimo leta zvycajne staci aj deodorant, lebo ja sa celkovo pod pazuchami malo potim, skor mam take stresove potenie zo stresovych situacii a tak by som si s deom nevystacila. Ale ten Schmidt's ma laka opat 🙂

bluemoon24
19. aug 2024

Tento je super 🙂 perfektni slozeni pro “deti”, vyborne blokuje pot a krasne voni - doporucuju bezsodou variantu

lavender94
19. aug 2024

Ja som v poslednej dobe začala používať kyselinu glykolovú od the ordinary ako deodorant. Najprv som tomu neverila, ale funguje to v tope. Super alternatíva bez “chemie”

bamboocha14
autor
23. aug 2024

Ďakujem Vám všetkým za rady.