Dezodorant pre 10-ročnú

esther6
25. jún 2023

Dobrý deň prosím poraďte mi dezodorant pre 10 ročnú dcéru, má silno zapáchajúci pot výsledky u lekára sú všetky v poriadku. Ráno sa osprchuje príde zo školy a dosť zapácha, zasa sprcha a za hodinu to isté ide leto tak to bude ešte horšie. Bežné dezodoranty jej ešte dávať nechcem, existuje vôbec niečo také pre deti? Ďakujem pekne za odpovede.

pribinak
25. jún 2023

@esther6 skús weleda

stanulienkat
25. jún 2023

Mame ten isty problem. Nastup hormonov atd. Este nechcem nic davat. Je to este dieta a tie antiperspiranty su zvacsa karcinogeny. V okoli pazuchy su lymfaticke uzliny. Este chcem pockat aspon 2-3 roky. A na prirodnu kozmetiku neverim. Prirodna je ta, ktoru si sama vyrobis a nie lacna Weleda.

nikpa
25. jún 2023

@esther6 môže to byť spôsobené aj stravou. Ale poviem ti, že radšej klasický deodorant ako v škole zapachat. Deti sú dnes zlé, budú sa jej posmievať. Počas štúdia na VŠ som praxovala na ZŠ a práve vtedy sa tam riešilo dosť škaredé šikanovanie jedného dievčatka, z dôvodu, že mala rovnaký problem ako tvoja dcéra. Tak dúfam, že to bude mať len dočasné a poradíte si s tým.
Alebo skús pozrieť drahšie značky ako LA roche posay, majú fyziologicky deodorant, neobsahuje aluminium ani alkohol a je celkovo pre citlivú pokožku, je určite menej agresívny ako klasické deo... Poprípade sa poraď v lekárni.

gelifil
25. jún 2023

ved si vygoogli recept na prirodny a urob jej ho....mam skusenost, ze obycajn asoda bikrabona vyborne zabera...normalne dat pod pazuchu...vyskusaj teraz doma cez vikend

ja_mama
25. jún 2023

Urcite by som jej ten deodorant kupila, ved dnes je na trhu vela tych prirodnych bez skodlivych zloziek. Nie vsetky su ale rovnako ucinne, mozno kazdemu zaberie nieco ine takze treba poskusat. Ja som napr velmi spokojna s tuhym deodorantom znacky Ponio a tiez znacky Schmidt's (tie maju aj v Dm-ke).

luccija
25. jún 2023

@esther6 tak či tak na tých bežných skončí o 2,3,5 r kúp antiperspirant dezodorant nič nepomôže.Skus pozrieť zloženie čo bude najviac vyhovovať ved sú aj bio, alebo sa spýtaj v lekarni.Bude sa hanbiť, deti sa budú odťahovať chémia je všade

lily14
25. jún 2023

@esther6 neberie lieky? Vtedy zvykne,ale k téme ..používame aloe Vera a potom z drogérie bez aluminium

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yoxinka
25. jún 2023

Synovi 11 ročnému som kúpila Weledu. Zapáchal ozaj nepríjmne. Normálne sme mu vysvetlili, že to nemôže tak nechať.

alienkami
25. jún 2023

ja by som jej kúpila niečo na báze kamenca - najradšej v tuhej forme.

makakova
25. jún 2023

@kandelabra no Nehnevaj sa ale nieje nic horšie ako spotená vonavka 😭🙄

alienkami
25. jún 2023

Ono pot sám osebe nesmrdí. Smrad vytvárajú baktérie, ktoré v pote nachádzajú vhodné podmienky na rozmnožovanie. Takže niekto sa potí veľa, je v kuse mokrý, a pri tom nesmrdí... a niekto sa spotí trošku a smrdí strašne (iné zloženie potu = iné baktérie = iná intenzita zápachu)

monea
25. jún 2023

@esther6 skúste pozrieť tento , mám s nim veľmi dobre skúsenosti.

lindous
25. jún 2023

Kvítok má tiež fajn tuhé prírodné deo 🙂

ladynaamah
25. jún 2023

@esther6 vyskusajte tuto českú
znacku. Kupovala som synovcovi na 11. Narodeniny.ked švagrina videla, aky jw spokojný a zlozenie
prírodné tak kupila aj pre dcéru. https://manufaktura.sk/produkt/444019/prirodny-...

domiklik
25. jún 2023

@esther6 skus spiridea forte deo. Je to taky krém, aj na citlivú pokozku

zuzanaam
25. jún 2023

@alienkami to je len čiastočne pravda. Stresový pot smrdí pekelne a okamžite, nie kvôli rozkladu. A všetok pot obsahuje aj močovinu, bakteriálny rozklad je už len čerešničkou na torte. A áno, každého pot zapácha inak, kvôli hormónom, strave, chorobám, fajčeniu...

zuzanaam
25. jún 2023

@esther6 my s dcérou používame ten Smiths z DM a je celkom fajn. Dcéra má aj citrusový deodorant od Weledy. Určite by som ju nenechala zapáchať a hliník by som si nedala ani na seba, nieto ešte na dieťa.

rebrambora
25. jún 2023

Kozmetika predavacka v EU je testovana. Ved jej kup nejaky normalny. Precitaj si zlozenie, recenzie a skusajte.

zuzinka888
25. jún 2023

Ved uz pomaly dospieva moje deti to tiez tak mali. Smrdeli horsie ako stary chlap. Zbehni do DM maju tam velky vyber cisto prirodnych deo- dokonca veganskych. Urcite nieco vyberiete.

jankak055
25. jún 2023

Kolko dcera vypije vody?

freedoom23
25. jún 2023

Skúsila by som zmeniť stravu 🙂to určite pomôže a na trhu je mnoho prírodných deo popozerala by som tam držím palce je to nepríjemné

tamvtme
25. jún 2023

https://www.zerotoxic.sk/kategorie-produktu/oso... skus pozriet tu, ak chces nieco prirodne

matkahelka
25. jún 2023

@esther6 mam tiez pubertu doma a ked zacala skrz hormony "pachnut", radila som sa s dermatologickou. odporucila mi la roche posay. to dcera pouziva a spokojnost.

zuza265
25. jún 2023

Sebamed, babe … rozne znacky🤗 zajdi do lekarne, pomozu ti s detskym deo/antiperspirantom. Zvyknu lepsie reagovat na detsku pokozku♥️

Pripominam-nie, ziadny deo a antiperspirant nesposobuju ani rakovinu, ani nic. Sikovne tahy “prirodnych firiem” na predaj svojich vyrobkov… netreba sa bat a treba si dat to, co ti vyhovuje. Mame dost prisne normy na zlozenie akychkolvek kozmetickych produktov..

zuza265
25. jún 2023

@freedoom23 nepomoze. To uz zacinaju hormony🤗 ono je to vtedy ked nastupia velmi silny zapach a neprijemny. Musi sa to ustalit a to trva …

iwesska
25. jún 2023

Mam Smith z DM stoji okolo 7e,ale je vynikajuci,prirodny a ja teda bezne nesmrdim,pokial nemam stres. Ale s tymto dezodorantom ani vtedy. Ma asi 6 voni. Je tuhy,tie gulickove vodicky moc nevydrzia. Bezny s hlinikovymi solami by som pre dieta vo vyvoji nepouzivala.

bluemoon24
25. jún 2023

@esther6 uplne v pohode je bezsody od biorythme, mrkni 🙂

domiklik
25. jún 2023

@zuza265 bože presne

petraszw
4. dec 2023

@esther6 naj naj na https://wikarska.com , veda a príroda v jednom.