Ahojte, prosím poraďte dobrý deodorant ktorý po chvíli nemá zapach damsky ďakujem
Nekupuj deodorant ale antiperspirant.
Dezodorant nie, treba ti antiperspirant.
antiperspirant...a v lete ked sa vyslovene ze urcite nechcem viditelne spotit tak Driclor
bud dove alebo rexona maximum protection kremove antiperspiranty, teraz som mala asi 3 gulicky rozne (dostala som) a strasny smrad... dove som nezohnala, ten som pouzivala roky, tak rexonu som zobrala a funguje
Rexona
Rexona
Ja používam GARNIER guľôčkový antiperspirant (spreje či tuhé sa mi neosvedčili)
Za mňa zelené tuhé Borotalco
Ďakujem vyskúšam tu rexonu 🙂
Aký "zápach" myslíš? Preráža pot alebo tá chémia zreaguje s tvojím telom a táto kombinácia vytvorí nevoňavú kombináciu?
Vichy gulicka - roky používam, nič lepšie nepoznám
Rexona zelená jedine
Vichy cervena gulicka
@tanyan áno aj toto
tiez Rexona zelena Aloe Vera 👍, ine uz ani neskusam lebo hned citim ze zle reaguje, ja nepouzivam ani parfemy a pod. lebo tam po chvili "nieco" neprijemne zacitim za tou vonou. Este som si zvykla kupit silice a kvapnut na papierik do tasky napr. matovu
Dove uhorka
mala som vsetky mozne a najviac sa mi osvedcilo borotalco, ale ine ako zelene (gulka), to mi smrdi. dove podla mna uplne vyhodene peniaze pre ludi, co maju problem s potenim, to je uplna slabota.
Rexona. Používam už roky a nemenila by som. Odskúšala som kde aké ale iba Rexona fakt funguje
Rexona, ale len maximum protection
Za mna jednoznačne ponio.
Zeleny dove alebo rexona, ruzova je krasne vonava. Pri extremnom poteni pocas mojich dni v horucave dam 2x za den. Nikdy som nesmrdela potom.
Rexona gulička. Fakt top.
Roky som používala dove tuhý ale toto je fakt super.
@jana_eyre_2 túto nemám odskúšanu 😌ja mám rada modrú active alebo čierno bielu 😉 ale oprobujem aj túto. Je to kvetinová?
Čo používaš na ošetrenie podpazušia po oholení alebo (d)epilácii?
Aplikuješ antiperspirant hneď po sprche alebo s časovým odstupom?
Používam antiperspirant Nivea mužská gulicka
@tanyan Ahoj. Skús si natrieť po holení medom na 10 minút.
ahoj, ja používam tento a dokonca mi stačí použiť každý druhý deň, a nepotím sa a nezapácham. treba trocha navlhčiť vodou lebo je to kryštál