Poraďte dobrý deodorant alebo antiperspirant po ktorom necítiť pot a neostávajú na oblečení biele škvrny
@nikolet29 ja používám od forever uz 3 roky a topma neutrálny je dlho vydrží az 6m a to použivam kazdy den
Ja roky rokúce používam Deocrystal. Nezastavuje potenie, ale hubí baktérie čo spôsobujú smrad. Alebo Zinková masť, má ju Purity Vision, tá je úžasná aj ako deodorant 🙂
Oholiť podpazušie a dávam Dove s uhorkou už roky antiperspirant, nikdy som nesmrdela...
Ak máš výrazný pot, zamerať sa aj na stravu, obmedziť cesnak, slane a tučné jedlá
mne zaberá iba Rexona
Ja zas nedam dopustit na garnier mineral. Musis skusat, co na tebe bude fungovat, a hlavne, co na tebe nebude smrdiet ked sa spotis.
Za mna zelena rexona aloe vera, vzdy ked sme na Slovensku tak ju kupujem do zasoby. Len ja sa potim tak normalne respective menej ( kvoli stitnej zlaze)
@sisamisaaa ja som po ňom strasne smrdela,u mňa teda nezaberal ale suseda sa po ňom prestala uplne potiť.
@alzbetkacicka Nemá sa prestať potiť, on len hubí baktérie spôsobujúce smrad... tak skús zinkovú masť od Purity
@sisamisaaa teraz používam pansky deo bez hliníkových soli,potim sa ale nesmrdim,poradila mi to kolegyna aj ona ho používa.
@alzbetkacicka ktorý prosím?
@nikolet29 salt of the earth
@alzbetkacicka Mne strašne vadia tie umelé prípravky pod pazuchou, čiže ja len deocrystal alebo zinkovú masť používam 🙂
@nikolet29 základ je naniesť na čisté podpazušie... Zvyšok je u každého iný.. Niekomu zaberie každý.. Inému žiadny... Aj s tým som sa stretla... A zistiť pôvod potenia..