Dali ste si niekedy ostrihať dlhé vlasy?

moly09
23. jan 2023

Ahojte zaujímalo by ma či ste si niekedy dali ostrihať dlhé vlasy na krátke...mohli by ste pridať pred a po pre inšpiráciu totiž plánujem už veľmi dlho ísť na krátko ale mám trošku strach 🤦

stellarstar
23. jan 2023

@moly09 áno, do minulého roka septembra som mala vlasy pod plecia a potom som si ich dala ostrihať pod uši

stellarstar
23. jan 2023

Pred a po foto nemám ale podľa tohoto ma ostrihala kaderníčka

bajka16
23. jan 2023

Ja ale ja som mala dlhé prvý krát v živote pre mňa bol ten kratší strih klasika. Dlhé som mala po zadok boli krásne ale vôbec nemám na ne čas pri dvoch deťoch. A o tom že boli všade po byte ani nekomentujem.

janka_266
23. jan 2023

@moly09 áno, (ne)pravidelne raz za 2 roky to asi vychádza, najskôr si ich nechám nárast pod plecia, a potom ich nechám strihnut podobne ako poslala pani ten obrázok 😃aj teraz ich celu matersku nechávam rast, a pred nástupom do prace to zas pôjde na nejaké mikádo. Zatiaľ ich mám pod lopatky.

lilyianka
23. jan 2023

@moly09 ja som tak párkrát v živote bola ostrihana. Vlasy som mala nad zadok a šli po bradu. Dokonca jednu dobu som si dala aj ofinu.
Teraz mávam max do polky chrbta a keď už tak idem so strihom po plecia.

aurelia2000
23. jan 2023

Chemo mi ich "ostrihala" úplne dokonale...ani plakať som nevládala. Kým nebudú mať min 20cm, tak tú krásnu dlhovlasu parochňu nedám dole. 😆 Súčasne foto nechci vidieť 😟 Nedávaj sa strihať ❤️

diewcatqoo
23. jan 2023

Ano, v oktobri som sa dala ostrihat. Sice nie uplne nakratko, ale mala som vlasy po pas a po ostrihani uz len plecia. Bola to pre mna velka zmena, pravdupovediac, este stale som si uplne nezvykla, lebo roky som mala vlasy po pas. Ale zrazu mam tak lahku hlavu... 🙂

mira0611
23. jan 2023

@moly09 aho, mala som vzdy dlhe vlasy az po zadok. Ked som bola pubertacka, prosila som mamu, aby som si ich mohla ostrihat. Bola proti. Tak potajomky som sla ku kadernicke ostrila sa na styl jennifer aniston z priatelov, na postupku.
Vlasy boli po ramena.
Matka plakala, tyzden sa so mnou nerozpravala, otec ma nespoznal, vlastne nikto ma nespoznal, som z malej dediny. Moj otec, ked som ho pozdravila, na ulici tak bezproblemov pozdravil spat a presiel vedla mna. Az ked som mu povedala hahooo otec to som ja. Tak vtedy ma spoznal.😊

moly09
autor
23. jan 2023

Mne sa páči tento účes len otázne je či mi to pôjde 🤦

moly09
autor
23. jan 2023

Moje vlasy teraz v červenom tričku 😊

viestta
23. jan 2023

Áno, dala som si ostrihať vlasy po zadok asi po plecia. Niekoľko krát za život. Na krátko nikdy.

dettilv
23. jan 2023

Ja som mala po zadok a dala som si až nad lopatky. Ale to som mala 15 tak fotku nemam

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaa1998
23. jan 2023

Páči sa. Moja zmena, neľutujem. Aj keď teraz si ich nechávam narásť lebo 3.6. sa vydávam a chcem mať dlhšie vlasy kvôli účesu. Ale hneď po svadbe idem znova na krátko. 🙂

aurelia2000
23. jan 2023

@veronikaa1998 Baby, ja vás nechápem...

moly09
autor
23. jan 2023

@veronikaa1998 zmena vám veľmi pristala 🙂

mima172
23. jan 2023

Ja som šla v decembri z vlasov do pol zadku na vlasy nad lopatky. Troška to ľutujem, no už to nevrátim, tak len čakám, kým podrastú 😃

aliziana
23. jan 2023

Ja už druhýkrát nechávam narásť 40 cm a potom pôjde dole pre Vystrihaj sa Slovensko ;)

jamimo
23. jan 2023

@moly09 ja staré foto nemám, ale z vlasov po plecia som sa kedysi dala ostrihať na krátko ako mala Zdenka Predná v prvej Superstar. Veľmi mi to pristalo, každý chválil... ale ja som sa z toho vypozerala, znudilo sa mi to. No a keď to dorastalo, katastrofa. Krátke vlasy sú náročné na udržiavanie pekného strihu a styling. Teraz mám po ramená a pohoda styling, dobrý prípravok na termo ochranu, okrúhla kefa, fén, keď nechcem rozpustené, gumička to vyrieši 😉

nikoletta1712
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
23. jan 2023

@veronikaa1998 hlavné je určite to, že ty si spokojná ale podľa mňa ti ten nový účes pridal niekoľko rokov a moc ti nelichoti, máš to ako parochňu alebo helmu na hlave. Na ten prvej fotke si naopak veľmi pekná, taká svieža, živá, prirodzená.

kate_cs
23. jan 2023

@moly09 ako 18 ročná som si dala ostrihať vlasy, ktoré boli pod lopatky na krátke asi pod uši. Fotku nemám v telefóne, ale každý reagoval, že aká škoda 🙈 momentálne mám vlasy dlhšie ako po pás a neviem si predstaviť ostrihať ich 😀

aurelia2000
23. jan 2023

@nikoletta1712 Ale toto nie sú krátke vlasy... krásne ich máš aj po skrátení 🌺

nikoletta1712
23. jan 2023

@aurelia2000 Áno, ale tak som myslela, že z dlhých som išla na krátke😊…Ďakujem❤️

jamimo
23. jan 2023

@moly09 tento image je hlavne o perfektnom strihu, kvalite vlasu a šikovnom stylingu. Málo ktorá žena si vie takto urobiť doma účes sama. Obdivujem ženy ktoré toto dokážu 🤔

zuzicka1451
23. jan 2023

Darovala som vlasy onko pacientom aj s dcérou .

jamimo
23. jan 2023

@zuzicka1451 ten kratší strih máte perfektný, úplne mladistvý, svieži.

aurelia2000
23. jan 2023

@zuzicka1451 Ako rýchlo vám rastu vlasy? Mne len 1cm za mesiac 😭

tykat
23. jan 2023

@moly09 ano z takychto dom isla uplne na pixie, kadernik sa 2x uistoval ze to chcem 😁 ale ja mam v zivote dlhe obdobia napr.10r kratke, potom 10r dlhe, potom zase kratke a tak na striedacku. Jedine co mi nepasuje su take polodlhe medzi bradou a pleciami. To vzdy zopnem hned ako sa da. Teraz uz dlhe neplanujem. V starsom veku mi u mna pridu kratke smrncovejsie.

zuzicka1451
23. jan 2023

@aurelia2000 rýchlo,velmi rýchlo, aj dcére ,ja som od vtedy to je 4 roky už mala nad pas a.asi 2x.strihane nejakych 15cm ,.dcérka má po pás už. My to máme geneticky dane asi alebo žihľavovy šampón robí zázraky. 😉 to sa aj kaderníčka divy a stále sa pýta čím to hnojite 😂😂😂