Ako nevesta ušetrili ste na líčenie a zvládli ste sami podla tutorialov na youtube atď.? Alebo zaplatili ste vizážistku?
Koľko vám to vyslo? Boli ste spokojní s výsledkom?
My sme mali mini svadbu, vsetko sme si vybavovali sami, bez zbytocnosti, vlasy som si robila sama to nie je ziadny problem, ale kedze ja sa absolutne neviem licit ani sa nelicim, tak toto som zverila do ruk odbornikom - za 40€ v BA minuly rok
@tl999 bol to môj deň, a chcela som si ho užiť takže som si užívala že mi robí vlasy kaderníčka a make up odbornička✅️nebanujem.
A aj výsledok boli vidieť 👌
mala som svadbu cez covid, 6 osob na urade ale kedze sme sa sli aspon do exterieru fotit, chcela som vyzerat dobre, takze som sa dala nalicit aj jednoduchy uces, platila som 70-80€, BA, 2021, licila a jemne vlasy upravila este aj svokre a svagrinej, tie 50€ stali jedna
@tl999 aj účes, aj make up som si robila sama. A šaty som mala z bazáru za 3e 😂 naozaj.
sama..nie kvoli setreniu, ale kvoli vkusu...bola som na nejaku skusku licenia a nepacilo sa mi to...este aj francuzsku manikuru som si urobila
uz kedy sa nenechat namalovat a ucesat ak nie na svoju vlastnu svadbu…
No ja som sa nechala a lutovala som, spravila mi aj zle vlasy (rozpadli sa este predfotenim) a licenie, som juzansky tmavy typ chcela som nieco cokoladove hnede.. mala som tiene na ociach cerveno zlte a ruz az to krvavej cervenej citila som sa akomacka.. skuska nebola, lebo pani nikdy nemala cas za 4 mesiace . asi je to jej taktika
Sama som sa nalicila aj nechty si nalakovala. Uces som si dala urobit. Bala som sa ze mi nalepi riasy s ze budem vyzerat ako kraslica. Nechty mi mala robit kamoska a nestihla 😀 ale podla mna to vsetko vyzeralo v pohode
@vyrovnanaosoba ty si môj človek😄 malá svadba cez covid. Účes len také zopnutie malým štipcom, líčenie že zakryť kruhy pod očami, púder, špirála, balzam na pery. Šaty z bežného obchodu v akcii za 15 eur.
@vyrovnanaosoba svadobné šaty za 3€ z bazáru? ...ako fakt, ? Nie v zlom , ale moc tomu neverím- chápem že sa to dá na oslavu, párty ale svadbu😮
@tl999 Licenie a vlasy som mala robene odbornickou a mala som aj skusku. Nelutujem. Nechty som si robila sama a to bola velka chyba. Skoro na kazdej svadbe sa nieco pokasle a nieco zle vypali. Pokazeny lak som si z nechtov rano pred svadbou odlakovala za 10 minut ale ak si pokasles make up a vlasy, budes sa cely zivot na to pozerat na svojich fotkach.
Ja som sa líčila sama, ako nič zložité na tom nevidím. Zmachlená som nechcela byť (ako vedia vizážistky), že nevestu nie je potom ani poznať, ale je to vec vkusu. No jedine, čo ti doporučím je, že choď do kvalitnej kozmetiky, ak sa chceš sama namaľovať na svadbu.
@vyrovnanaosoba ak ti to nevadí, tak ukáž fotku aká si bola nevesta ☺️
Česal aj líčil má kasreka vizážista v jednom . Fajn sme si pokecali aj kávu mi spravil.
Viem sa pekne nalicit, ked sa kamosky vydavali licila som vsetky druzicky, ale na vlastnej svadbe som sla k vizazistke. A nelutujem ani euro. Uz len preto, ze ten make-up drzal do 4:00 rana.
@tl999 tak ako píšu baby vyššie. My sme mali tiež svadbu počas korony bolo nás tam pár ľudí ale líčenie a účes som si dala robiť v salóne chcela som mať pekné fotky aby sme mali o pár rokov krásne spomienky. Nechcelo sa mi ešte v ten deň stresovať či sa mi podarí make up alebo účes.
Mne robila makeup Rea vizaz nelutujem ani cent aj ma cesela,konecne niekto kto ma nezmachlil
@tl999 Tiež sme šetrili, kde sa dalo. Ja si teda nepotrpím. Šaty o polnoci som mala z bazáru za 15 EUR, topánky ma stali asi 20. Ale vlasy a tvár som zverila odborníčke. A nalíčila ma veľmi jemne a hlavne použila naozaj skvelé produkty, lebo make up, tiene aj špirála vydržali naozaj riadnu party do rána. Cena je už pasé, keďže to bolo 13 rokov dozadu. Ale dajú sa aj lacnejšie baby zohnať, majú už svoje portfólia. Uvidíš, budeš sa cítiť výnimočne a uľahčí ti to aj deň D😉
@belaanabela nepíšem nikde, že svadobné. Mne stačili madeirove biele.
Pokial sa vies sama pekne nalicit, tak nemusis ist k vizazistke. Vyskusaj si parkrat taky make up a uvidis ci budes spokojna s vysledkom. Ja som si robila make up sama, nie kvoli setrenie (pri tej sume za svadbu aj tak vela nenasetris), ale preto, ze mam citlive oci a citlivu plet. A vymachlene oci, ktore budu cele cervene a slzaviet som teda nechcela mat. A takisto sa mi hnusi, ze tymi licidlami licia stovky zien. Skratka, je to pre mna nehygienicke. Jedine, co som trochu lutovala, ze som nemala uz aj umele riasy. Ale tie si neviem sama tak dobre nalepit. Kazdopadne su umele riasy urcite prakticke, kedze sa neotlacaju. Sestra sa dala licit u znamej vizazistky a tiez to nebolo az take wow. Ono je to skor o tom, ze zeny, ktore sa nevedia upravit a namalovat, tam je ten efekt wow od vizazistky. Ale u peknych zien to nie je az taky rozdiel alebo ako to povedat.
A vlasy som si dala urobit v prominentnom kadernictve, avsak, kym som prisla domov, mi to cele spadlo a musela som si to sama upravit. Chyba bola ta, ze tieto prominentne kadernictva sa vacsinou nespecializuju na ucesy, preto radsej vybrat kadernictvo, ktore robi vela ucesov.
Ja sa viem líčiť, takže by som to zvládla sama. Ale pre mňa je to asi od 13 rokov koníček, nejaký skill som získala a líčila som už veľa akcii. Záleží ako sa cítiš. Ak je vrchol tvojich schopnosti denné líčenie, radšej investuj.
ja som sa dala licit a uces som si tiez nechala spravit, kvôli svadobnemu ucesu som si este aj nechala predlzit vlasy :D
@vyrovnanaosoba tak potom ťa to vyšlo možno aj "draho" moja kamka tak kúpila za 0,50€ {dopredaj kolekcie + šťastná hodinka}👰♀️=pochopiteľne v sekači
Nie každá túžime byť vo svoj deň nevesta 👰 za 5 korún jogurta#rešpekt
My sme šetrili takmer na všetkom, keďže sa nám zdalo úplne zbytočné oplieskať kopu peňazí na jeden deň. Ale teda make-up som nechala na vizážistku 🙂 bola som sa dať líčiť prvý a zatiaľ aj posledný raz v živote, ale bola som veľmi spokojná. Robila mi aj jednoduchý účes a spolu so skúškou pred svadbou som za to zaplatila tuším 120 eur.