Dá sa pomôcť mojim vlasom?

1. okt 2024

Ahojte kocky cely zivot mam problem s vlasmi. Mam ich malo, su uplne jemnulinke, vela sa mastnia a este sa aj lamu. Akoby nad plecami su este v poriadku a potom tam mam normalne liniu kde sa mi zacinaju lamat a tym padom konce su uz uplne rieducke. Po porode ostali uz naozaj katastrofalne. Je pravda ze som sa o vlasy nikdy nejak extra nestarala ale chcela by som to zmenit a aj do nich zainvestovat lebo toto ma nebavi ja sa ani neviem normalne ucesat do copu, rozpustene tiez katastrofa. Ak s tymto mate skusenosti a poradili by ste mi nieco co vam realne zafungovalo a mali ste viditelne vysledky tak mi prosim napiste lebo nechcem vyhadzovat zas za nieco co bude mat nulovy efekt. Este dodam ze vlasy nemam farbene.

nafka0483
1. okt 2024

- kratsi strih aby sa spamatali
- vitaminy (selen, zinok...)
- satenova obliecka na vankus aby sa vlasy v noci nesuchali a nelamali
- vhodny sampon, kondicioner, masky na vlasy, vyzivny olejcek - poradi aj kadernicka podla pokozky hlavy

egonsk
1. okt 2024

kratky strih, vitaminy, jemnejsi sampon a zbytocne ich netrapit uz potom chemiou, neumyvat castejsie ako raz za 3 dni, ak teda niesi v extremnom prachu a smogu ... najprv budu asi vyzerat ako kopa sena, potom ako ostata slama, ale za nejaky cas sa vlasy aj pokozka spamataju a potom uz budu pekne. Odhadujem tak mesiac na lepsie viditelnu zmenu.

egonsk
1. okt 2024

@nafka0483 neviem ako tebe, ale na satenovej obliecke sa dost poti hlava, co neprospieva, skor by som povedal nejaku bavlnenu (ani krepovu, alebo "teplakovu") a castejsie menit.

daiane7
1. okt 2024

Ak ťa trápi problém s vlasmi, skús sa určite pozrieť na:
https://andreine.com/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQ...

Určite si pred zakúpením všetko dobre najprv naštuduj a pozri, ako správne postupovať. Má rôzne videá a praktické rady. Hlavne veľa zverejňuje na Instagrame.

Ja sa riadim jej praktickými radami, ale pravdu poviem používam inú prírodnú kozmetiku. Cenovo hlavne pre mňa dostupnejšiu 🙂

nafka0483
1. okt 2024

@egonsk Co ja viem co sa poti viac ako pri bavlnenej, asi nie.

ber8uska8
11. okt 2024

Ak by ste chceli vyskúšať prírodne produkty bez chémie tak skúste pozrieť tieto, je to taký celý balík
https://bewit.love/sk/produkt/bewit-my-hair?i=c...
Produkty sa dajú kúpiť aj jednotlivo, esencialny olej je super pridať do šampónu pri umývaní vlasov.

Snad vám to pomôže.

erika3353
14. nov 2024

Ja som mala podobne problemy, ako piše slečna vyššie, skuste kozmetiku andreine, tie jemne zloženia a receptury sa mi naozaj osvedčili, ale je pravda, že každemu sedi čosi ine 🙂 U mna zafungovalo prave vyradenie sulfatov, silikonov a prabenov, ktore udržiavali vlasy spokojne tak jeden deň po umyti. Odkedy som na prirodnej kozmetike, mam dlhodobo spokojne vlasy a aj vlasovu pokozku. Vsimla som si, že teraz ma andreine aj novinku v podobe sucheho samponu, tiez sa na nu chystam ale najviac mi na tie jemne vlasy a rychle mastenie pomohla každodenna aplikacia vlasoveho tonika - Andreine INTENZÍVNE tonikum Infusion NA PODPORU RASTU pre normálnu a problematickú pokožku hlavy