Ahojte len by ma zaujímalo ci ste niektorá skúšala Coca colu na vlasy všade na internete mi vybehne ze aké to je super proti padanie vlasov. )
ked si predstavim kolko svinstva je v coca cole (ze s nou dokazej umyvat aj zanesene WC...) tak mam zimomriavky dat si ju na vlasy co by to spravilo?? asi by mi vypadali od toho soku
Tá sa musí vnútorne užívať inak nebude mať účinok
Ja by som sa toto bala urobit, ved cola okrem kofeínu obsahuje aj nejake “kyseliny” - davam si ju prave pre to na žalúdok, vzdy mi pomoze ked mi je zle, na vlasy by som toto neriskovala 😀 samotný kofein dava zmysel, ale cola urcite nie
Mna len zarazilo, ze si chces davat do vlasov tolko cukru. Osobne si nemyslim, ze je to dobry napad. Vhodnejsie je pouzivat sampony s kofeinom, ktore su na to urcene - ako uz bol spomenuty Alpecin. Ja som uzivala aj forcapil a vlasy sa super spamatali.
Určite toľko cukru si budem liať na hlavu :D keď už tak pivo. Ale to máš zase ajnkozmetiku s šampóny s kofeínom, bvitaminmi
ja neviem koľko svinstva je v coca cole ale raz som musela rozobrať starú lavicu na dvore a šróby boli hrdzavé a nie a nie ich odšrobovať...raz som videla video s coca colou tak som to skúsila naliať na tie šróby, začalo to trochu peniť a vedela som uvoľniť šróby od matky.
@kacena4 👍👍👍
Keď už tak pivo
@mara2010 je tam kyselina fosforecna, ako v Pulirapide, len slabsia.
Coca - Colu som neskúšala, ale vidím v tom logiku. Obsahuje kofeín a ten stimuluje vlasové korienky.
Ja používam pravidelne kávovú usadeninu do šamponu , funguje je to - vlasy mi padať prestali.