Zdravím, máte niečo odskúšané čo zaberá na celulitídu? Cvičím, zdravo sa stravujem a nič nepomáha. Ak máte niečo overené čo pomôže budem rada za každú možnosť odstránenia.
Schudnut a zaradit silove cvicenie. Zaujimave, ze ani jedna vymakana baba vo fitku ju nema. Nevyhovarala by som sa na to, ze sa to neda. Vsetko sa da. Tiez som ju mala a uz nemam. Pijem vela vody, masirujem, jem zdravo a cvicim silovo.
@mamamasama ale má veľa žien ktoré cviči má celulitídu :D ja mám a cvičím roky jednoducho niekdy to je geneticky a nepomozes si.
@mamamasama celulitíd je viacej druhov,takže by som netvrdila,že sa dá toho zbaviť.....
Pohyb
@nataly420 cvičenie typu Zumba? 🤭. Ja hovorím o silovom cvičení a váhach. Nevidela som jednu jedinú babu s celulitídou, ktorá je štíhla a vymakaná. Ani jedinú.
@mamamasama ja mám 25 rokov 🙂 cvičím mŕtve ťahy drepy každý deň silove cvičenie.Tažke tréningy mám. Zumba je cardio. Nepochybujem sa vo fitnesse rok….. a áno ženy aj vymakané majú celulitídu. A videla som mnohé takze tak.
@nataly420 aké váhy? Ja sa pohybujem vo svete fitness už 15 rokov. Aj súťažne a vieš čo? Žiadna celulitída.
Jediná vec ktorá mne viditeľne pomohla na celulitídu bola keď som si doma každý večer robila ešte po klasickej sprche striedavé sprchy na stehna a zadok studenou (ladovou) a teplou vodou. Sprcha nastavena na taký ten bodavy tenky prúd vody. Mne toto zaberá.
@mamamasama ale áno vo fitku v satni som videla viac báb a mladých vyšportovanych a mali jemnú celulitídu takže to bude asi aj geneticky
Inak na zjemnenie mne pomohli lymfodrenáže pravidelne aj odvodnia
Celulitídu môžeš tak iba zmierniť
@mamamasama super gratulujem 🤣 hovorím ti ťažké tréningy mám čo chceš viac ? Fotky ti mám poslať alebo čo chceš ? Žena celulitída má je to prirodzene to by si mala vedieť ako niekto kto sa pohybuje v športe.
@mamamasama no keď cvičíš súťažné tak tam veruže nie je celulitída ...tam nie je žiaden tuk ani nič ženské...
@nataly420 výhovorky. Ty ju vždy mať budeš.
@sickynickyobsadene nič ženské? 🤭🤭🤭😅
Cvičím individuálne s trénerkou silové tréningy a na konci tréningu mám stále ešte kardio. Nie som tučná som taký normal. Mám 25 rokov a na zumbu a podobne skupinovky nechodím 🙃 akurát tá celulitída ma trápi. Nikde inde ju nemám ani na nohách a tak len na tom zadku.
Skus tie lymfodrenáže za mna je to super len treba aspoň desať návštev po hodine mne to tak po piatom sedení bolo vidieť riadny rozdiel
velmi si chvalia maderoterapiu
@mamamasama no ja cvičím a jem všetko, necvicim pre vzhľad ani súťažné oné..takže mam aj celulitídu trošenku,ale mam. A áno na tých vychrtlinach ktoré cvičia súťažne nie je nič ženské, ani to nemá nič spoločné zo zdravým rozumom.
Na celulitíde nie je nič zlé len to zle vyzerá. Je zas rozdiel byť tučný ,tam sa nie je na čo vyhovoriť. Ale keď sa sebe venuješ a máš celulitídu, nerieš..mame ju aj my ktoré pravidelne cvičíme už roky.
@sickynickyobsadene a? Veď majte. Ja nechcem
na celulitídu by som odporučila skúsiť pravidelne užívať kolagén – výrazne zlepšuje textúru a elasticitu pokožky. Užívam už niekoľko rokov od Vital Proteins a super.
Nezaberá nič