Čo vám pomohlo na spevnenie nechtov?

nikuskaakolarova
15. feb 2024

Ahojte baby prosím vás je niečo čo by mi pomohlo na spevnenie nechtov? Mám ich úplne jemne ohybné že sa ľahko zlomia. Niečo overené čo vám naozaj pomohlo ďakujem a pekný zvyšok večera prajem 🌸🍀

vanilkovazmrzka
15. feb 2024

Ze som si ich prestala lakovat a zacala strihat/pilnikovat do oblucika

sejbipi
15. feb 2024

Mne jedine, že som si dala gélové

paulinkaa2
15. feb 2024

@nikuskaakolarova eveline 8in1 odvtedy ich mam pevné, nestiepia sa. Už to je par rokov. Ale nejakujem a nenosím gélové

minenkak
15. feb 2024

@nikuskaakolarova B5 je dobrý

mamatroch
15. feb 2024

@nikuskaakolarova zelezo. Ja som ich mala taketo, ked som mala nizsie zelezo. Nijaky iny priznak som nemala, cele roky som ich mala take. a aj to som si az spatne uvedomila, ked som uz dlhsie brala zelezo (2-3 mesiace 1 tbl. denne), ze ake mam zdrave pevne nechty

stellarstar
15. feb 2024

Užívala som forcapil na vlasy a vďaka tomu sa my aj nechty dali do ok

lakebabe
15. feb 2024

@nikuskaakolarova https://www.naninails.sk/nani-vyzivny-lak-calci... toto každý deň jedna vrstva po siedmich dňoch odlakuj a zas, je to super plus tabletky biosil z lekárne sa štyri eura sú perfektné aj na vlasy

lejja
15. feb 2024

Mne pomohol tento lak. Odporúčala mi ho kožná lekárka. https://www.pilula.sk/obchod/sililevo-lak-na-ne...

nikuskaakolarova
autor
15. feb 2024

Ďakujem vám veľmi pekne za rady

tenerifka
16. feb 2024

@nikuskaakolarova ide najma o vyzivu zvnutra. Mne jednoznacne zelezo.
Ja mam so zelezom cely zivot problem kvoli silnej ms, tak zelezo beriem pravidelne, a ak sa pozabudnem, zistim nedostatok na lamavych nechtoch. Ale raz som urobila pokus a pocas urciteho obdobia som jedla casto musle(ktore mi ale nechutia) , a take tvrde nechtiska som mala ako pazury.

kathhii
16. feb 2024

@nikuskaakolarova zamestnaj sa na zinkovni.😀 Ale vážne,pomôže doplniť Zinok a Kremík.

monuliak9
16. feb 2024

Mavala značka to robí - spevňovač nechtov . Robím nechty už zopár rokov tak toto sa mi osvedčilo , ma okamžitý efekt

nikolmenova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
urshullita6541
25. aug 2024

@tenerifka Súhlasím! Zdravé nechty sú snom asi každej jednej z nás. Ja som mala príšerné papierové lámavé nechty a nepomáhalo mi nič, ani jogurty, ani vajcia, ani orechy ale veľmi im pomohol kolagén Orca collagen - už po prvom mesiaci boli lesklejšie a po druhom mesiaci užívania už boli oveľa pevnejšie