Dobrý deň, prosím vás čo vám naozaj pomohlo na dlhšie a hustejšie vlasy?
@esterrrrrrr rozmarinovy olej a tonikum 🙂 dá sa kúpiť alebo si ho môžeš kľudne vyrobiť doma. Teraz je to dosť ospevované. Plus ja si robím taký mix olejov: ricínový, tekvicovy, avokádový. Raz alebo dvakrát za týždeň keď mám čas, si trocha pomasirujem pokožku hlavy, nakvapkam tu zmes olejcekov necham pôsobiť 2 hodinky a umyjem. Pouzivam asi 3 mesiace a je vidno rozdiel, rastu mi malé vlasky na miestach kde som mala riedsie vlasy.
@claudaia dobrý deň/ahoj.😊 Ďakujem veľmi pekne za rady. No genetika, to viem ze dosť je rozhodujúca.
@doris11 oh, super, idem objednať, ďakujem za rady 😊.
@doris11 kde sa dajú kúpiť tie oleje okrem e-shopu?
@kacenocka2 dm alebo teta drogéria 🙂 alebo lekáreň 🙂
Pane boze olej nepatri na vlasovu pokozku! 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ to vam povie kazdy kožný doktor. Taktiež z vonku nema na toto nic vplyv. Jedine co vedecky dokazane pomaha je z vnutra cize výživové doplnky.
Genetika určite
Mame v rodine huste vlasy ,nemáme problém dopestovať pod zadok,aj po lýtka
Zas nechty sa mi lamu, vrstvy odchadzaju
Berem selén +zinok
Je to aj na vlasy,aj na nechty
Co sa vlasov týka,nepoužívam tužidlá, gély,laky
Malo co fenujem
(Vlasy mam po zadok,keď sú mokre sú už pod zadok)
A oleje,vlasove oleje
Bez nich neviem žiť 😃
@esterrrrrrr Biosil z lekárne za par korún 👌
ja som začala pravidelne užívať kolagén. Ten mi pomohol nielen na husté vlasy, ale aj pevné nechty a pleť. Kúpila som si Vital proteins a som veľmi spokojná 🙂
@esterrrrrrr ahoj.
Veľa záleží od genetiky. Ale mne celkom pomáha aj starostlivosť vhodná, odkedy používam Nirvel je to lepšie. Na hustejšie vzhľad kúra botox Hyaluronic a aj pomáha zocelit končeky čiže menej sa lámu a lepšie rastú.