Čo vám pomohlo na celulitídu?

20. máj 2024

Ahojte, čo vám pomohlo na celulitídu? Zdravá strava a pohyb už zaradené ale možno by som ešte zvážila nejakú kozmetiku alebo niečo. Viete poradiť?

acer11
20. máj 2024

Keby sme vedeli, všetky máme hladké rite 😉

prirodalieci
20. máj 2024

viem ze toto sa bude tazko citat, ale niekedy prijatie toho ako vyzeram je naj sposob, lebo celulitida, zial nevymizne uplne...je to proste tak. Ale ked sa budes viac opalovat, bude ju menej vidno, takze pobyt na slnku zmiernuje celulitidu 🙂 a vitamin E - natierat sa nim, ja pouzivam bambucke maslo

mamamasama
20. máj 2024

Piť veľa vody, kolagén, masáže a mať svalstvo.

ssimusska
20. máj 2024

mne pomohlo pri pravidelnom cvičení a vyváženej strave hlavne znížiť % telesného tuku a vybudovať svaly + sa každý večer pred spánkom krémujem Niveou Smooht sensation, občasne zájdem na madero a do solárka.

lalala2020
20. máj 2024

Ja mám celulitídu asi od 13tich, no vlastne teraz už nemám…. Cvičím niekoľko mesiacov s tým, že každý deň, ale málo, nepremáham sa a veľa vody určite… chce to čas a nepretržitý pohyb

josephinka222
20. máj 2024

Ja som robila silovy trening na nohy 2 roky,podla Zory Czoborovej -na YouTube,svaly na nohach sa mi pekne vytrenovali,stale mam celulitidu ale menej vyraznu,teraz uz nerobim silovy trening,lebo som si kupila bycikel,chodim do prace aj z prace na bycikli,ked pridem domov tak moje nohy by uz silovy trening nezvladli,a keby aj ano tak rano by moje nohy uz nezvladli pedalovanie na bycikli.