Čo vám pomohlo na akné?

dubek
19. mar 2024

Ahojte baby možno mal niekto podobnú skúsenosť a bude mi vedieť pomôcť pri mojej dileme od jakživa som nemala problém z vyrážkami ani v puberte.
Už skoro dva roky trpím akné hlavne na brade začalo to tesne pi 30tke stravujem sa stále rovnako ...investovala som veľa peňazí do všelijakých procedúr u kozmetičky...používam celý rad kozmetiky bioderma a žiadne zlepšenie...mal niekto takýto problém čo vám pomohlo som objednaná prvý krát u kožnej myslíte že mi pomôže?

azzflo
19. mar 2024

@dubek daj si urcite urobit aj hormonalny profil, v dospelosti je to velmi casta pricina akne

oxana386
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aj47456
19. mar 2024

Endokrinologicka. Uz nemam ani bodku, klop klop
Inak tiez som mala len okolo sanky

pralinka25
19. mar 2024

@oxana386 na škvrnky skus vit. C serum. mne to na fliaciky dost pomohlo

oxana386
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
19. mar 2024

@oxana386 a kolkokrat denne davas niacinamid? ja ho davam vecer alebo poobede ked si umyvam tvar po cviceni. a rano davam cecko. peeeling robis ako casto?

oxana386
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
19. mar 2024

bioderma mne v dospelosti vobec nepomohla, ked bolo najhorsie, pomohla mi kozmeticka v kombinacii s rutinou podla youtube :DDD ordinary produkty, a mne sedi korejska kozmetika (cistic, aj serum na blackhear vyrazky... atd)

monika4487
20. mar 2024

Aj mne sa zacali robit po tridsiatke a to uz boli take, ze do ran niekedy. Vychytena kozna mi dala na to mastičky x-krat a nezaberalo. Nakoniec som bola pri alergologovi, spravil mi testy na intolerancie a SIBO. Velakrat sa tak prejavuje (vyrazky hlavne na brade) problem crevneho mikrobiomomu. Brala som ATB na crevny mikrobiom a mam konecne po rokov pokoj.