Ahojte budem mat 30 rokov, som na materskej a chcela by som si od noveho roka raz do mesiaca dopriat nejaku beauty starostlivost o moje telo. Prosim poradte mi co take navstevujete.
Ja si nechty robim sama, pedikuru sama, vlasy si od strednej striham sama a sem tam nejaka zmyvatelna farba. Ked idem raz za 3 roky od kadernicky tak vzdy odchadzam nespokojna ze je to ine ako mam ocakavania.
Na masazi som nikdy nebola. Zo zasahov do obocia mam strach.
Mam pocit ze okolo mna kazda zena chodi na nejale procedury, ze je to teraz “moderne” a ja sa citim ze sa vlastne o seba ani nestaram.
Za mňa masáž je super, ešte keď je tam príjemné prostredie, hudba, sviečky, úplná krása.
Ja chodím ku kadernicke, inak tiez všetko ostatné zvládam doma sama a som spokojná. Toto by mňa nijako špeciálne nenaplnilo, že nechty a pod. No na RD som tiež mala pocit, že sa strašne zanedbávam. Masáže nemám rada, ale pomohol mi pohyb, vždy, keď som si zacvicila,tak som bola taká vytesena! No a keď sa mi raz za mesiac podarilo vybehnúť na raňajky a kávu s kamoškami.
Co by tebe spravila dobre na dusi a tele? Niekto chodi do lesa behat, niekto na nechty.
Sama si rozhodni, kde to teba pohladi na dusi. Ako si ty predstavujes starat sa o seba? Zacat cvicit? Masaz? Cbodit do filharmonie? Do kina? Do utulku?
Najlepsie sa asi zacina sportom. Pri nom prides na to, ze sa musis starat aj o svoje telo, aj o to, co jes (aby ti nebolo zle, vladala si, neboleli svaly,...) a potom to ide tak nejak samo. Strecing/joga na udrzanie mobility, sauna na uvolnenie, masaz na regeneraciu, potom plavat na celotelovy aktivny oddych, potom zas na vlasy ist lebo z chloru su take vselijake, a takto potocis dokola a rok prejde ani nevies ako.
Inak na pocit asi najviac robia vlasy. S dobrym kadernikom sa strih a farba doma neda porovnat. Alebo ked nie strihat, tak sa daj raz za mesiac u kadernika ucesat. Normalne ist tam nie na strihanie, ale upravu ucesu. A najlepsie si na vecer potom naplanovat veceru alebo drinky vonku, budes sa citit krasna 🙂
Nemusíš plávať s prúdom, lebo to tak robia iné ženy. Ja síce na peocedury ani masáže nechodím, chodím len na pravidelnú manikuru a pedikúru, kaderník kým nesu šediny tal raz za polroka ale investujem skôr peniaze do kozmetiky, mne robi dobre ísť von upravená, pekne cisto oblečená a voňavá a hlavne mi dobre robi, keď mám ciste vlasy a cistu plet a tiež sa cítim lepšie, keď sa kazdx večer nakremujem 😃 kým som chldila po kozmetikach mala som problémy s akné, odkedy som na materskej a obmedzila som kozmetiku mám plet alo bábätko. Ešte premýšľam nad botoxom do cela, tiež mám 30
Headspa,masaz tvare a dekoltu, kozmeticke osetrenie pleti, telova masaz, depilacia, mozno skusit drahsiu kadernicku
Pocula si uz o "masazi" zvukovými myskami? Lezis oblečená pohodlne na lehátka, mas položené na sebe rôzne veľké myšky a pani jemne turné do nich.
To krásne uvoľní, zrelaxujes, akoby si bola v inom svete. Pookrejes na duši.
Alebo kludne aj normalna masáž aká ti vyhovuje. Ty všetko robíš doma, to by tu mnohé radi vedeli. Už tu bola taka téma.
Co teba tesi? To ze ine zeny chodia kade tade neznamená, že sa o seba nestarás.
Pre mna je relax navsteva kozmeticky. Ta moja je uzasna, nielen ze sa mi stara o plet a je to vidno, ale clovek si tam oddychne pri tych procedurach a robi aj masaz.
skús thajskú masáž…