Ahojte. Prosím vás o radu. Čo vám naozaj zabralo na celulitídu ? Pijem veľa vody, pijem len vodu. Cvičila som pol roka a nič. Ja už sa hanbím. Celý život som mala peknú postavu a teraz druhé tehotenstvo katastrofa. Poraďte prosím, ale čo vám reálne zabralo. Vyskúšala som kadejaké krémy. Ďakujem.
U mňa maderoterapia, úplne dokonale to funguje
@hopsas vazne? A prosím ťa, koľkokrát si bola?
Bola som na začiatku päťkrát, vždy raz do týždňa, teraz chodím raz mesačne a rozdiel je to naozaj viditeľný, muž si to všimol keď som bola tretíkrát, myslel si že som začala cvičiť
@hopsas toto je niečo podobné? https://hbmediva.sk/služby/unison
@hopsas ďakujem za tip. Objednala som si valčeky a skúsim doma s nimi.
@ankare určite nie, ale bohužiaľ som sama s dvoma deťmi a nemôžem si dovoliť dať 30€ za 50 min. Takto som kúpila za 30€ tie pomôcky a našla nejaké videá na YouTube. A z práce utekám rovno do škôlky po malého, tak nemám ani kedy ísť. Voľné mám len víkendy a to musím byť a deťmi, takže nemám priestor ísť niekam. A nie, ani rodičov nemám, aby mi postrážili. Nie každý má možnosti ako ty
Ahoj. Maderoterapia a olej od Weledy. A samozrejme, doma urobená nie je to čo v salóne. O tom je škoda diskutovať. A áno, chápem, že nie každý na to má. No k to má, určite je dobré aj zdravotne to vyskúšať.
Vraj maderoterapia je na toto skvela. Uz teraz maju salony co ju robia plno a vybookovane terminy. Kazda to chce do plaviek. Vygoogli si