Čo so zničenými končekmi vlasov?

novaemma
4. nov 2022

Ahooj, vedeli by ste mi niekto poradiť čo so zničenými končekmi vlasov, mala som ich odfarbené :( a teraz sú už asi 2 roky zničené a skúšala som aj kondicionéry, masky aj olej na vlasy ale akosi nič nepomáha :(.

zmrzlinka2021
4. nov 2022

@novaemma iba odstrihnúť

viestta
4. nov 2022

Najprv ostrihať a potom opatrovať. Žiadny prípravok ti konce nezaceli. Ani rozstiepene ani olamane

noami12
4. nov 2022

@novaemma jedine ostrihať zničené konce a potom vyzivovat vlasy, ja som to tak spravila a teraz už si dávam iba kokosovy olej, olivový olej a rôzne masky a už ich mám v pohode 🙂

novaemma
autor
4. nov 2022

Ďakujem 🙂 A boli ste niektorá na regenerácii vlasov u kaderníčky ?

noami12
4. nov 2022

@novaemma ja som bola

novaemma
autor
4. nov 2022

@noami12 a prestrihala aj vlasy kaderníčka ?

noami12
4. nov 2022

@novaemma to už si veru nepamätám, ale zdá sa mi že nie ale asi výsledok nestal za moc, keďže som sa nakoniec dala podstrihnúť.
Lebo tie konce zničené sa lámu a to co ti narastie to ti z koncu vypadne a potom si ľudia myslia ze im nerastú vlasy 😀 ak ich podstrihnes už sa ti nebudú lámať a rýchlejšie docieliš aj dlhšie vlasy, čo predpokladám že asi chceš keďže sa ti lámu a su suche

dskjhfdlkdjhl
4. nov 2022

Co chces regenerovat na 2 roky znicenych koncoch? Najlepsia regeneracia bude noznicova kura.

novaemma
autor
4. nov 2022

@noami12 ano chcem docieliť dlhšie vlasy a asi by som mala prestrihať 😝

novaemma
autor
4. nov 2022

@noami12 lenže ja mám už teraz vlasu asi po kľúčne kosti čiže pomerne asi kratšie by som povedala a ja nechcem ešte kratšie :( , chápem že niečo by kaderníčka musela odstrihnúť ale nechcem aby dala veľa preč, také možno 2-3cm by u mňa šlo 😔

dskjhfdlkdjhl
4. nov 2022

@novaemma Radsej maj kratke a zdravo vyzerajuce, ako dlhe a znicene.

novaemma
autor
4. nov 2022

@dskjhfdlkdjhl tak aj súhlasím ale tiež až tak krátke , to by som musela dať preč skoro polovicu vlasov 😔 by ma depky chytali

viestta
4. nov 2022

@novaemma zničené musia ísť preč. Ináč si môžeš hoc aj práškový cukor fúkať do účesu, tak ci tak budú vyzerať ako slama.

dskjhfdlkdjhl
4. nov 2022

@novaemma No, mna by depky chytali, keby som mala dva roky znicene konce, to si uz mala davno vyriesit a vlasy si uz mohla mat kludne ovela dlhsie. Vlasy potrebuju strihanie.

novaemma
autor
4. nov 2022

dakujem onedlho sa chystám ku kaderníčke a sa jej opýtam čo s tým

marca12
4. nov 2022

@novaemma strihania sa neboj. Podstrihavane vlasy ti rychlejsie porastu a rychlo sa zregeneruju. Tiez som vzdy lutovala ostrihat a mala som ich ako slamu. Odkedy si davam pravidelne podstrihavat,mam ich pekne a nelamu sa mi konceky. Ale davaj si och ostrihat dorovna a len mierne prestrihat. Mala som kadernicku,ktora mi dost vela prestrihavala a to bolo zle,rychlo sa potom stiepia. Zmenila som kadernicku a vidno yo na kvalite vlasov.

nikpa
4. nov 2022

@novaemma nožnice, nie je nič horšie ako zničené dlhé vlasy.

noami12
4. nov 2022

@novaemma ja som mala pod lopatky a zničené dala som sa po ramena ostrihať a dopadlo to ani neviem ako, začala som používať dixi zihlavovy sampo a super 🙂

novaemma
autor
4. nov 2022

@noami12 ja mám vlasy po ramená a ja mám asi polku zničenu a to zase strihať až toľko nechcem to je až príliš veľa :( a nechcem mať až také krátke vlasy jedine asi chodiť častejšie na prestrihanie

viera1107
4. nov 2022

@novaemma ahoj.. Tak ako baby píšu určite najskôr ostrihať a malá záchrana aby si si nemusela dať preč polovicu dĺžky by mohla byť Kerastase okamžitá regenerácia.. Robia to Klier kaderníctva..Ja som si dva roky dozadu zničila fest vlasy a pomaly som sa dávala každé 3 mesiace strihať a vždy tú kúru ktorá vtedy stála tuším 15€(+cena strihu) a vydržala tie 2-3mesiace vo vlasoch.. Dnes mám svoje prírodné vlasy..

novaemma
autor
4. nov 2022
patricie06
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viera1107
6. nov 2022

@novaemma Ahoj, akurát som sa vrátila s Klieru.. Bola som sa podstrihnúť a ma mali tam plagát na tú kúru.. Cena je 15€..

janka114petrasova
6. nov 2022

Ja som bola na tej kúre v Kliere tiež, len ak nie je opakovaná tak je na dve veci podľa mňa. Aspoň u mňa to tak bolo. Ja sa farbím na blond a už som mala veľmi źničené vlasy tak som sa ostrihala, už mi začali rásť a vyžehlila som si vlasy a extremne som si ich spálila a tak som sa ostríhala zase :D a teraz sa nefarbím, pol roka si vlasy ani nežehlím ani nefénujem. Používam ziaja produkty a nedam dopustiť na kolagen vital proteins. Vlasy mam zdrave a veľmi rýchlo mi rastu. A už nikdy si ich ani nenafarbím lebo pri mojich vlasoch som sa riadne naplakala.

simca06022011
6. nov 2022

Pozri ked ich mas zničené a nepodstrihnes, budu sa štiepit po dlzke dalej a nakoniec budes musieť strihať viac... Chod ku kadernicke cim.skor a potom pravidelne.
K tomu sa tie vlasy zvyknú sj lámať. Čiže zo zničených koncov nedosiahnes dlhšie hustejšie vlasy nikdy olejmi, samponmi