Čo sa masíruje na celotelovej thajskej masáži?

31. aug 2024

Ahojte, je celotelová thajská masáž erotickou masážou alebo nie ? V tom salóne ponúkajú aj parovu masáž, ale o nejaké intímnej masáži ani slovo (takú nechcem). Áno chápem že celotelová je celé telo ale čo presne ? Ruky nohy a chrbát ? Alebo ešte niečo ?

gubcikova
31. aug 2024

Thajská masáž nie je to erotická masáž to je tantra masáž. Parova je že partner je na stole vedľa teba a každého masíruje niekto iný. Masíruje sa chrbát,hlava,ruky, nohy

jaskolka
31. aug 2024

Ako už názov napovedá, ide o masáž celého tela,najorv lezis na bruchu, potom otočka na chrbát. Je to masáž, nič eroticke sa tam nedeje.
Ak ideš prvýkrát, tak odporúčam olejovu masáž, ta je "jemnejšia". Boli sme tak raz ako rodina, teda ja s mužom a brat so švagrinou. Mne sa to páčilo, bol to relax. Masírovali nás dve Thajcanky, matka s dcérou.
Inak je thajská masáž dosť silná, brat bol jediný, ktorý si dal klasickú, mal normálne modriny potom na tele, a ze dosť ho bolelo. Ale on celkovo na masáže nechodí, tak možno aj preto.

melanta
31. aug 2024

Ešte doplním, že thajská masáž ak nie je olejová, tak ste oblečený a nemasíruje sa holé telo. Dostanete ich oblečenie, stláča body cez oblečenie a naťahuje vás. To je thajská klasická. Thajská olejová je v nohavičkách a masíruje sa priamo telo/koža. Ale nič intímne ani erotické.

drake122
31. aug 2024

Oficiálne nie, ale veľa... pánov... chodí do salónov tak, že dajú tringelt 30-50 Euro k cene masáže a to už masérky chápu, že si pýtajú nejaké... extra... služby. No a keďže zárobok týchto žien všeobecne nie je nič moc, majú z toho v niektorých salónoch už takú tichú prevádzku, najmä teda vo väčších mestách.

melanta
31. aug 2024

@drake122 na toto si ako prišiel? Chodím v Bratislave roky na thajské masáže do konkrétneho salóna, keby si dal aj 1000 eur, tak ti nič navyše neurobia. Stavajú na svojom mene.

fido69
31. aug 2024

@drake122 Si zabil. Ty sa proste nezmeníš. 😂
Tringelt sa dáva až PO masáži a nie PRED. 😂

tenerifka
31. aug 2024

@melanta prasa prasatom zostane, to su jeho stare mokre sny a bujna fantazia🤮