Čo s takouto pleťou?

19. okt 2024

Prosím baby, čo s takouto pleťou? Vždy som mala problematickú pleť, celú pubertu až do skorej dospelosti akné, teraz takéto póry,jazvy, pigmenty…
Večer pouzívam double cleansing, anua sérum s niacinamidom a txa, krém, ráno sérum, krém, spf.. 1x do týždňa aha bha peeling, čistenie špachtlou a plátenkovú masku..pleť je síce oveľa lepšia ako bývala ale veľmi túžim po hladkej pleti, na ktorú keď si dám make up, tak vyzerá pekne rovnomerne ako pri iných ženách :((

ssimusska
19. okt 2024

Choď ku kozmetičke a tá ti diagnostikuje typ pleti, odporučí ti produkty. Za mňa je super aj chemicky peeling.

amonet
19. okt 2024

a pouzivas kozmetiku na spravny typ pleti?

arianna25
19. okt 2024

Nevyznám sa v Tom až tak, ale mám dojem akoby bol používaný veľmi mastný krém na pleť, alebo možno to je make upom že sa otvárajú a upchávajú póry. U mňa to vyvoláva pocit, že pleť nedýcha. Opravte ma prosím ak sa mýlim.
Inak niekedy vraj pleť dáva najavo aj buď zdravotný stav alebo preťaženie z nejakých potravín. Neviem.

arianna25
19. okt 2024

Možno sa mi ľahko píše keď nemám problémy s pleťou, ale možno si potrebuje oddýchnuť od toľkých prípravkov a dýchať.

marcellka32
19. okt 2024

@arianna25 vrstvenie prípravkov má v poriadku, s kórejskou kozmetikou môžeš aj 8 vrstiev ;)

marcellka32
19. okt 2024

Za mňa máš peknú plet..ak ťa trápia póry, skús chcem.peeling na klinike

julish
19. okt 2024

Seborea. Mne pomohlo vylucit hydratacne veci na baze vody, cistit detskym mydlom a vzdy utriet ppierovou vreckovkou, kremy mastnejsie

liusa82
19. okt 2024

Laser na dobrej klinike čo ti zbrusi pleť a vyhladi.Pojdeš tam 2,3,krat a pleť bude ako nova😃 ja som bola na mixto v esthetic v ba

pralinka090
20. okt 2024

Mne raz kozmetička povedala, že toto sa deje keď človek často používa peeling. Na tvojom mieste by som zmenila kozmetiku a vynechala aspoň na nejakú dobu všetky tieto Séra prosté len si vyčistiť tvár a na ne si daj nejaký krém ktorý ti vyhovuje lebo mám pocit, že čím viacej človek toho dáva na tvar tak je to horšie. A nečakaj zázrak hneď pleti trvá 2 týždne kým sa dá dokopy.
A taktiež takéto póry sa robia z mastných krémov.

bubbka
20. okt 2024

Na toto ti okrem laseru zaberie iba retinol 🙂 nastuduj si to tom na nete viac

pseudomonas87
20. okt 2024

Ak máš ig, nájdi si tam Karolína Baumgartner, je to kožná z BA, vďaka nej som narazila na kozmetiku Md perricone a to je pecka, nikdy som nemala takú krásnu pleť.
Ak si z BA , môžeš u nej vyskúšať konzultáciu.
Dáva aj dobre tipy a triky, a všeličo iné.

valise
20. okt 2024

Tretinoin

arianna25
20. okt 2024

@marcellka32 dobre vedieť, aspoň sa niečo nové naučím, človek nikdy nevie ako sa môže pleť zmeniť