Prosím baby, čo s takouto pleťou? Vždy som mala problematickú pleť, celú pubertu až do skorej dospelosti akné, teraz takéto póry,jazvy, pigmenty…
Večer pouzívam double cleansing, anua sérum s niacinamidom a txa, krém, ráno sérum, krém, spf.. 1x do týždňa aha bha peeling, čistenie špachtlou a plátenkovú masku..pleť je síce oveľa lepšia ako bývala ale veľmi túžim po hladkej pleti, na ktorú keď si dám make up, tak vyzerá pekne rovnomerne ako pri iných ženách :((
a pouzivas kozmetiku na spravny typ pleti?
Nevyznám sa v Tom až tak, ale mám dojem akoby bol používaný veľmi mastný krém na pleť, alebo možno to je make upom že sa otvárajú a upchávajú póry. U mňa to vyvoláva pocit, že pleť nedýcha. Opravte ma prosím ak sa mýlim.
Inak niekedy vraj pleť dáva najavo aj buď zdravotný stav alebo preťaženie z nejakých potravín. Neviem.
Možno sa mi ľahko píše keď nemám problémy s pleťou, ale možno si potrebuje oddýchnuť od toľkých prípravkov a dýchať.
@arianna25 vrstvenie prípravkov má v poriadku, s kórejskou kozmetikou môžeš aj 8 vrstiev ;)
Za mňa máš peknú plet..ak ťa trápia póry, skús chcem.peeling na klinike
Seborea. Mne pomohlo vylucit hydratacne veci na baze vody, cistit detskym mydlom a vzdy utriet ppierovou vreckovkou, kremy mastnejsie
Laser na dobrej klinike čo ti zbrusi pleť a vyhladi.Pojdeš tam 2,3,krat a pleť bude ako nova😃 ja som bola na mixto v esthetic v ba
Mne raz kozmetička povedala, že toto sa deje keď človek často používa peeling. Na tvojom mieste by som zmenila kozmetiku a vynechala aspoň na nejakú dobu všetky tieto Séra prosté len si vyčistiť tvár a na ne si daj nejaký krém ktorý ti vyhovuje lebo mám pocit, že čím viacej človek toho dáva na tvar tak je to horšie. A nečakaj zázrak hneď pleti trvá 2 týždne kým sa dá dokopy.
A taktiež takéto póry sa robia z mastných krémov.
Na toto ti okrem laseru zaberie iba retinol 🙂 nastuduj si to tom na nete viac
Ak máš ig, nájdi si tam Karolína Baumgartner, je to kožná z BA, vďaka nej som narazila na kozmetiku Md perricone a to je pecka, nikdy som nemala takú krásnu pleť.
Ak si z BA , môžeš u nej vyskúšať konzultáciu.
Dáva aj dobre tipy a triky, a všeličo iné.
Tretinoin
@marcellka32 dobre vedieť, aspoň sa niečo nové naučím, človek nikdy nevie ako sa môže pleť zmeniť
Choď ku kozmetičke a tá ti diagnostikuje typ pleti, odporučí ti produkty. Za mňa je super aj chemicky peeling.