Zeny, poradte, co robiť s takymi vyhadzanymi bikinami? Vcera hanba na kupalisku. Rano som sa oholila a bum, cervene, vyhadzane bikiny. Na foto mam oblecene obycajne gatky, takto to vyzera, takto to trci. Pouzivam sensitive gel na holenie, 5cepielkovu ziletku, po jednorazových to vyzera stokrat horsie. Holim sa v smere rastu chlpkov, po holeni detsky puder. Jeden cas som vytrhavala s pinzetou, tak styri pat dni pokoj bol a potom sa mi zacali vyrastat chlpky, zarastat a tyzden a pol, kym vyrastli, vyzeralo to hrozne. Na laser lumeu nemam peniaze. V salone nerobia nieco take? Nemam skusenosti. Ale hanbim sa aj pred muzom tak chodit, hlavne led vidim tie zeny na kupaliskach, pidi midi bikini a tam ani chlpok.. Ach
Preto neholim klasickymi ziletkami, ale holiacim strojcekom, odvtedy mam pokoj
@panelacikova myslela som oblast bikin 😆 ano, vyrazky mam z holenia 🙂 peny som skusala milion a stale to iste, ziletky tiez, ani panske nepomohli
Akože pokiaľ ti netrčí z bikín baranica, tak toto by som si vôbec nevšimla, čiže žiadne že hanba na kúpalisku. A skús ísť na depiláciu cukrovou pastou.
V salone si to dat strhnut voskom
tak skús ešte holiť strojčekom, ako radí aj
@pininka1 zakúpiš raz, ideálne kombináciu holenie-depilovanie a používaš roky. ceny rôzne, závisí od funkcií a kvality. od cca 20 vyššie. ja mám za 100, ale ten je už fakt že bomba. mám ho tuším tretí rok a stále frčí ako "za mlada" 🙂
@panelacikova
@pininka1 holiaci strojcek aky? Mam jeden depilacny strojček, ale neoholi dohladka a ja mam vyrazne tmave chlpky, cize cierne mini chlpky ostavaju a vyzera to tiez zle... Ci aky holiaci myslite?
Cukrova pasta vytrhne vsetky chlpky, ale oni ked dorastaju, vyzeraju tak ako na foto, len su korienky zahnisane este k tomu
@zooeynka inak, ja som voskom depilovala podpazušie, bolo to strašné, aj tak som musela niektoré chĺpky potom "doholiť". ale odkedy mám tento strojček s milión funkciami, tak depilujem strojčekom aj pazuchy a mám 2 týždne pokoj. a bolí to podstatne menej, než tie voskové prúžky.
@panelacikova prosim ktory strojček je taky super?
Nie depilacny, normalne holiaci, ja mam remington teraz tusim. Je to to iste ako maju muzi na bradu, ale je pre zeny. Niektore maju rozne hlavice podla toho co ides holit.
autorka: ja mám niečo takéto:
https://www.hair-cosmetics.sk/braun-se-7-561-si...
a teda, spokojnosť nadovšetko
@missviolet mne vyhovuje, dám si ten nádstavec, čo je na obrázku v popredí (alebo druhý, ale tým to ide pomalšie, lebo zachytí menšiu plochu) a tým depilujem oblasť bikín, časť "onej" a aj pazuchy. samozrejme, všetko v rámci dezinfekčných opatrení 😀
no a plus má aj holiacu hlavicu, čiže ak nie si typ na depilovanie, nevadí, oholíš krásne do hladka
určite to nie je hanba, je to celkom bežná vec 😉 a tie hladučké "pipiny" čo vidíš, to je výsledkom laserového ošetrenia - robia to aj bežne v salónoch, nemusíš domov kupovať lumeu (aj keď vo finále ťa to asi vyjde aj drahšie ako lumea,ale zas neplatíš to naraz).
Ja to mám takto isto, mne sa osvedčilo po holení natrieť sudocremom a vetrať, teda nedávať si nič okrem spodného prádla a tiež už keď sa mi náhodou vyrážky vyhodili tak so sudocremom niekedy aj za noc zmizli 😊 no teraz už mám lumeu tak nemám tieto problémy, možno ozaj skočiť do salóna na ošetrenie, pokiaľ si dáš len bikiny nemyslím, že to bude nejako veľa stat
Ja chodim roky na depilaciu cukrovou pastou a vrele odporucam. Ziadne bodky, ziadne zarastanie za predpokladu, ze poctivo peelinngujes
Ak nemáš také problémy bežne, tak by som povedala, že to bude v tom, že ráno si oholila a išla na kúpalisko (neviem či hneď, ale tak som to pochopila) - slniečko, opaľovací krém, bazénová voda, pot...ja sa v týchto teplách holím len večer, aby si cez noc tá koža oddýchla, mne sa aj nohy takto vyhádžu, keď idem hneď po oholení na slnko
Ja som si to po holení potierala pánskou vodou po holení. Štípe to, ale potom sa mi takéto zapálené póry nespravili, lebo sa to riadne vydezinfikovalo. Nevýhodou je, že chvíľu voniaš ako chlap.
Za toto sa hanbíš chodiť pred mužom? Veď je to tvoj muž. A naozaj to nemáš také strašné. Je veľa spôsobov ako sa toho zbaviť ale je to skrátka podráždená koža z holenia. Dám ti najlepšiu radu do života...našetri si peniaze, najdi si salón kde epilujú laserom a máš vyriešený problém do konca života. Budeš mať už navždy hladkú pokožku a nebudeš sa musieť holiť. Ver mi že si potom povieš prečo si to neurobila skôr a budeš to chcieť všade, nie len bikiny
Ahoj nedávno som písala už do podobnej diskusie. Ja to riešim tak že pred samotným holením si vždy 5-10 minút poležím vo vode aby chĺpky zmäkli, môžeš dať aj kondicionér na ne ( normálny na vlasy), potom používam penu na holenie obyčajnú Balea za 1 euro a výlučne pánske Gillette žiletky. Po oholení asi minútu sprchujem studenou vodou a nakoniec natieram hrubšiu vrstvu zinkovej masti. A skús pred holením ešte naniesť na vatový tampón lieh a poriadne si to vydezinfikuj aby tam neboli žiadne baktérie. Ak ani toto nepomôže tak jedine vymeniť holenie za nejaký iný spôsob. Mne to takto funguje
Sla som na depulaciu, nakremovala sufokremom a bolo ... nech som sa holila ako kolvek , pouzila neviem aku ziletku,penu ci gel vzdy som to mala take
Určite by som pred oholením použila telový scrub/peeling, toto som mávala aj ja, jedna kamoška poradila pred oholením naniesť scrub a odvtedy pouzivam namiesto peny a gelov, potom sa len natriem telovým mliekom 🙂
Kupit si "kratasovy" spodok plaviek, resp. taky ten so "suknickou" 😉
Ja som to mavala tiez taketo a tiez som sa za to dost hanbila, takze ti rozumiem. A mne najviac funguje aj tebou spominana pinzeta 😃
Pouzivaj strojček alebo depilácny krem. Skúšala si teraz trosku detskeho púdru?
Odporúčam trvalú laserovú epiláciu. Už po prvej epilácii zvykne zmiznúť tento problém so zarastaním chĺpkov. Jedno sedenie stojí cca 70€. Na ďalšie ideš s väčším odstupom (3-4 mesiace tuším) a väčšinou máš aj zľavu takže nie je to tak finančne náročné a hlavne máš pokoj na celý život. Je to fakt na nezaplatenie. 🙂
@evaachesa je to 100% zdravotne bezpecne? A asi kolko sedeni by potrebovala bruneta?
výraz "vyhádzané bikiny" je rozkošný, v živote som ho nepočula.... a vyrážky nemáš z bikín, ale z holenia. zmeň holiaci krém alebo žiletku alebo depiluj. depilačný strojček taký šikovnejší kúpiš v pohode už aj v cene okolo 20-30 eur.