Rada by som si už po vyše 15r dala pokoj od gélových nechtov, ale moje nechty sú ako z papiera. Mate nejaké rady? Nejaký gellak? Alebo čo mám robiť? V práci musím mať nechty tip top
A nie, žiadne doplnky ani zázračné kúry či spevňovacie laku mi nikdy nepomohli.
Ďakujem
(Ideálne ak by nejaký ten gellak držal aspoň 2 týždne)
@stellarstar je to nepríjemný pocit. Doplnky nepomôžu. Je to proste môj necht. dedičné
Ja som mala furt tenke nechty, pred par rokmi mi začali vypadávat vlasy tak som si kúpila forcapil tbl na vlasy a odvtedy mam nechty pevné jak 🙈 tak by som to skúsila
Ja odporucam makovy olej, za lyzicu denne. Obsahuje prirodny vapnik. Vraj viac ako maju mliecne produkty. Vyskusala som ako doplnkovu vyzivu pri zlomenine a nehty mam tvrde a pevne ako nikdy pred tym.
Ja som chcela odporúčania na nejaké gellaky.
Fakt nepotrebujem rady nejakých receptov. Vyjadrila som sa uz v príspevku, že o to nemám záujem
Ďakujem
Neskusis prejsť na akrylové nechty?
Však keď nosíš 15 rokov gélové nechty, tak sa nečuduj, že ich máš zničené a znova si chceš dať gellak🙈
@kik2022 kde píšem že sú zničené???????
@doriiis to sú aké?
No píšeš, že sú ako z papiera.
papierové nechty sú zničené nechty, ktoré potrebujú výživu a nie gelové nechty. Či čo iné si chcela povedať pojmom papierové nechty?
@autor.....nepoužíva sa gél ale taká akrylová pasta,ktorá je pevnejšia a zároveň tak nenicis nechty.Ja ich mám už vyše 5 rokov a z mojich tiež papierových nechtov sa stali pevné,zdravé nechty.V živote by mi moje vlastné nechty tak dlhe nenarastli,ako mi narastaju pod akrylom
Ja mam tiez papierove nechty lebo som mala gelove. Dala som si ich dole a nechavam svoje. Uz su celkom fajn.
@doriiis to je podobný princíp ako gelove? Ja by som už radšej len naniesla niečo ako lak. Aby to nemuselo tvrdnúť v lampe, vieš? Neexistuje niečo ako gellak bez lampy? 😀
@doriiis a môžem to nanášať na svoje? Robíš si ich sama?
@terina25 lenže ja som začala s gélovými práve preto, že moje boli ako papier a nemala som nervy na to ako sa mi vždy lámali. Bolelo to.
@autor....tak isto ako si gélové robia niektoré samé,si môžeš aj akrylové robiť sama.Ale ja mám svoju dlhoročnú nechtarku,ku ktorej chodim.
Mňa by nebavilo sa s tým piplat.Takto to mám do hodinky hotove
@doriiis ďakujem
Tak pravdepodobne ti chýbajú nejaké minerály alebo vitamíny. To, že si dáš urobiť nechty, je iba zakrytie tohto problému. Znova, ak si dáš gél, gel lak alebo akryl, tak sa ti svoje nechty poškodia ešte viac. Skús stravu vápnik, zinok a tiež dopĺňaj D-vitamin.
@patus_2 nie nemáš pravdu
Ak máš raz 3 vlasy na hlave tak nikdy nebudeš ich mat 1000. Nechápem prečo máte potrebu ma presviedčať . Poznám svoje telo. Nič mi nechýba. Tak ako ma niekto riedke vlasy a malé kozy, ja mám slabé nechty. Odjakživa. A pchať so seba vitamíny je úplne zbytočné. Mám dosť všetkého. Mám len slabé nechty.
Naozaj to je ťažké pochopiť?
Ak sa môžem opýtať, kde pracuješ? 🙂
Ja mám to isté, nechty hrozné.... Bohatú hrivu na hlave, nechty otras... Momentálne mám gélové, 2x po sebe, a po 4x v živote za 4 roky 🙂🙂🙂 raz dovolenka, raz svadba, teraz som si dala na dovolenku a tak sa páčili, že dnes som si dala zasa po troch týždňoch... Moja robota je náročná na prsty a nechty, pracujem manuálne
Take bežne gél laky z drogeriu sú o ničom, kým ti to poriadne uschne, stratíš s tým vela času,kým to doma urobis, pekne budú 4 dni, mne tu poradili, že naj je chanel lak cena je vyššia a na to si davam od Orly shiny top coat, ale pekne sú tak 5 dni… nič take dlhotrvacne som ja osobne v drogeriach nenašla, čoby slo bez lampy a vyzeralo dobre.Essie má takú novinku spevnovač na nechty, ja som tiež už mala kadečo, ale ten od Essie je fakt dobrý a nanho davam kludne lak.
Tak to nie je zase až tak pravda. Ja som mala ako tínedžerka strašne slabé nechty tak ako ty hovoríš a aj vlasov som mala pár. No ako som sa o nechty starala, strihala pravidelne lakovala a pod spevneli a taktiež vlasy mi nejak začali dorastať, takze ako tridsiatnička mám hustejšie vlasy ako keď som bola mala. Ak nerátam teraz obdobie po pôrode ale už zase dorastajú.
Nehladaj nič ťažké na nechty. Proste sa o ne budeš musieť častejšie starať s klasickými lakmi.
spevňovač nechtov Eveline, mám doma, za poštovné ti pošlem
@mondolina ....raz/ dva krát do roka ich nechám na tri týždne oddýchnuť bez akrylu.Normalne mi ich nechtarka obrusi,dá dole starý akryl ( to robí pri každej návšteve) a len mi dá obyčajný lak.Tri týždne sú takto ,,naholo" a potom znova akryl.Nezvykavam si sama pilnikovat nechty,iba keď sa mi zadere.Nechty mám krátke ( kvôli práci) takže pri každej 3 týždňovej návšteve mi ich len skráti na moju bežnú velkost
Nechaj tie nechty dýchať a skus nejaký doplnok na nechty