Ahojte, upratovala som skriňu a máme strašne veľa kozmetiky (sprchové gély, šampóny...) čo sme podostávali a nieje šanca aby sme to min. za rok všetko použili. Čo s tým robiť? Nejaké nápady aj na iné využitie?
zabaľ rodine naspať do balíčkov na vianoce
Daruj dalej.
Pred vianocami sa robia zbierky darčekov napr.pre seniorov v domovoch.Mozes vytvoriť krabičky,kde okrem iného dáš aj tu kozmetiku
Naposledy som to odniesla do krizoveho centra. Tam to vyuzitie najde
Podaruj to dalej, do krizoveho centra, seniorom ak sa zapajas do aktivity "Kolko lasky sa zmesti do krabice od topanok", pripadne ak su este v tvojom meste nejake zbierky pre ludi v nudzi, pre bezdomovcov.
Ďakujem všetkým veľmi pekne za nápady 👍
Ja by som si nechala a používala kým sa neminie. Veď tomu sa nič nestane ani za dva roky.
Ja takisto čo nepoužívam vyhadzujem alebo posúvam ďalej. Naučila som sa zbavovať vecí, ktoré skutočne nepotrebujem 🙂 Oblečenie detto. Zbytočne to zaberá miesto, sadá na to prach a iba ma to rozčuľuje. 😀
Väčšinou porozdávam po rodine, čo kto používa, komu sa čo hodí. Aj napríklad kozmetika ktorá mne nesadla, tak sesterke sadla, tá ju používa, takže takto sa zakaždým porozprávame, dohodneme, vymeníme 🙂
Môžeš aj nechať na lavičke, kde zvyknú sedieť takí ľudia, čo by to mohli potrebovať…
Daruj azylovému domu napríklad.
ak sa pytas na vyuzitie, tak tie sprchove mozes v klude vyuzit ako tekute mydlo, ma to uplne rovnaky ucinok. hodnotnejsie mozes skusit predat alebo vymenit... alebo teda potom darovat - rozne darovacie skupiny. z mojej skusenosti to vacsinou organizacie nechcu... vacsinou maju vypisane, co akurat prijimaju, zvysok ich nezaujima, bud z hygienyckych dovodov alebo toho maju dost.
Darovať ďalej.