Čo s kozmetikou, ktorú nepoužijem?

fifina75
26. okt 2023

Ahojte, upratovala som skriňu a máme strašne veľa kozmetiky (sprchové gély, šampóny...) čo sme podostávali a nieje šanca aby sme to min. za rok všetko použili. Čo s tým robiť? Nejaké nápady aj na iné využitie?

thereisabear
26. okt 2023

Darovať ďalej.

0silvia0
26. okt 2023

@fifina75 každý rok sa robia pred vianocami rôzne balíčky do domovov dôchodcov. Určite sa potešia.

belllinka
26. okt 2023

zabaľ rodine naspať do balíčkov na vianoce

simca06022011
26. okt 2023

Daruj dalej.

doriiis
26. okt 2023

Pred vianocami sa robia zbierky darčekov napr.pre seniorov v domovoch.Mozes vytvoriť krabičky,kde okrem iného dáš aj tu kozmetiku

viestta
26. okt 2023

Naposledy som to odniesla do krizoveho centra. Tam to vyuzitie najde

jamimo
26. okt 2023

@fifina75 domov sociálnych služieb, domov na pol ceste, krízové centrum pre matky z deťmi, detský domov... My sme teraz darovali televízor do DSS.

muchotrafka298
26. okt 2023

Podaruj to dalej, do krizoveho centra, seniorom ak sa zapajas do aktivity "Kolko lasky sa zmesti do krabice od topanok", pripadne ak su este v tvojom meste nejake zbierky pre ludi v nudzi, pre bezdomovcov.

fifina75
autor
26. okt 2023

Ďakujem všetkým veľmi pekne za nápady 👍

januska12323
26. okt 2023

Ja by som si nechala a používala kým sa neminie. Veď tomu sa nič nestane ani za dva roky.

grankosko
26. okt 2023

Ja takisto čo nepoužívam vyhadzujem alebo posúvam ďalej. Naučila som sa zbavovať vecí, ktoré skutočne nepotrebujem 🙂 Oblečenie detto. Zbytočne to zaberá miesto, sadá na to prach a iba ma to rozčuľuje. 😀

papulienka48
26. okt 2023

Väčšinou porozdávam po rodine, čo kto používa, komu sa čo hodí. Aj napríklad kozmetika ktorá mne nesadla, tak sesterke sadla, tá ju používa, takže takto sa zakaždým porozprávame, dohodneme, vymeníme 🙂

bluka2
26. okt 2023

Môžeš aj nechať na lavičke, kde zvyknú sedieť takí ľudia, čo by to mohli potrebovať…

valeria_h
26. okt 2023

Daruj azylovému domu napríklad.

kiwi3
26. okt 2023

ak sa pytas na vyuzitie, tak tie sprchove mozes v klude vyuzit ako tekute mydlo, ma to uplne rovnaky ucinok. hodnotnejsie mozes skusit predat alebo vymenit... alebo teda potom darovat - rozne darovacie skupiny. z mojej skusenosti to vacsinou organizacie nechcu... vacsinou maju vypisane, co akurat prijimaju, zvysok ich nezaujima, bud z hygienyckych dovodov alebo toho maju dost.