Čo robiť s ofinou?

9. sep 2024

Neviem čo robiť s tou ofinou. Používam tepelnú ochranu s vyrovnávajúcim efektom, prežehlim a vždy keď vyjdem von po pár minútach sa mi jedna strana ofiny vlní ( nemám ju rovnú ako druhú). Neviete čo s tým prosím? Aj si ich dlhšie zehlim ale nepomáha to. Vyzerám ako debil, jedna strana rovná a druhá mi ide hore...pohroma

biba_18
9. sep 2024

to už tak býva s vlnitými vlasmi ...

vanilkovazmrzka
9. sep 2024

Nestrihaj si ofinu ked mas vlnite vlasy a chces mat rovnu 🤷‍♀️

januska12323
9. sep 2024

Nechaj si narásť a už si ofinu nedávaj. Málokomu pristane.

tinalia
9. sep 2024

Tiez som mala ofinovy ošial a kedze mam vlnite vlasy, musela som si ju kazdy den umyvat a zehlit.. odvtedy ked mi idu myslienky na ofinu, spomeniem si na tie casy a ihned ju zas zavrhnem 🤭 neskutocne mi to liezlo na nervy. Kebyze mam uplne rovne vlasy, tak idem do toho.

nin12345
9. sep 2024

Tu je jedina rada ak sa ti vlnia vlasy nechaj ofinu odrast a uz si ju nedavaj. Stale je s tym vela starosti a vydrzi to pekne 10 minut.

veselo_neveselo
9. sep 2024

Tak vyzehlene este musis niecim zafixovat, inak to nema zmysel. Tuziaci sprej, lak, gel, pastu...co ti vyhovuje.

ailiba
9. sep 2024

Su aj rozne typy ofiny. Ked kadernicka vie, ako sa ti vlasy "spravaju" , tak ti vie urobit vhodny strih. Napr. Ja ked mam kratsiu, ako istu dlzku, tak mi hned vyskoci hore dupkom, ked zas dlhsiu, tak sa mi robi vír. Ale ked je prestrihana a v danej dlzke, tak ju mam peknú. Len ju treba hned po umyti ucesat a vyfukat do pozadovaneho tvaru.
Skus sa poradit s kadernickou a povedz jej v com je problem. Mozno je to riesitelne.