Caute baby, mam hustejsie suchsie kucerave vlasy, ked si ich idem zehlit,dam pripravok coco loco na ochranu vlasov pred teplom. Po vyzehleni su chvilu fajn a o 15minut su odspodu take ako metla a suche. Co dat na vlasy, aby ostali po vyzehleni rovne, leskle?? Vdaka ;)
@h2 arganovy olej mam, vyskusam teda po vyzehleni 🙂 mam aj taky aussie miracle oil. Mozem aj ten skusit?
@h2 a nebudem vyzerat ako striga, hej? Hoci metlu mi netreba, ked tu nosim na hlave😀
Neviem, s tým, čo si písala, nemám skúsenosť. Ale v podstate s každým olejom na vlasy by si mala vidieť rozdiel, ak si ho dovtedy vôbec nepoužívala.
Používam tiež tento istý olej, čo pridala ninusa221 a poriadne si rozčešem vlasy. Mám ich prirodzene tvrdé, suché, veľmi objemné a vlnité ale dôkladne si počas žehlenia prečesávam každý prameň. Pred každým ťahom žehličky, najprv idem s hustým hrebeňom a potom žehličkou. A opakujem, pokiaľ nieje prameň rovný.
Na spodnú polovicu, alebo tretinu vlasov si daj arganový olej, alebo ja mám veľmi dobrú skúsenosť s keratínovým sprejom od Dr. Santé.