Čo proti striám?

danaf
2. nov 2023

Ahojte, poprosím o radu.Chcela by som vedieť aký olejcek alebo krém by ste mi odporučili na začínajúce strie, zbadala som ich na dcérke má 11 rokov ? Ďakujem

sandy333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiwinetta
2. nov 2023

Treba cvičiť spevnené svalstvo nepustí strie.

dagmara17
2. nov 2023

Vôbec nič. :D Ani cvičením nedosiahneš, aby ti zmizli ani ničím. Treba si len jednoducho na ne zvyknúť a prijať ich 😉 Mne nepomohol ani B-Oil absolútne. A používala som ho dlhodobo, kým som ho proste neminula, potom som si kúpila ďalšiu fľaštičku a aj to stálo za dve veci. :D Žiadny efekt na moje strie to nemalo.

danaf
autor
2. nov 2023

@dagmara17 ďakujem

pikachu999
3. nov 2023

@kiwinetta no neviem 😂 čo potom ti chlapi čo cvičia a majú na rukách strie zo svalov?

janababana
3. nov 2023

@danaf na uz vzniknute strie nic nepomoze, ale casom sa ich viditelnost zmierni (este tusim nejake kliniky pouzivaju laserove osetrenie strii, ale nikdy som nepocula od nikoho ci to funguje a v nizkom veku by som do pokozky takto nezasahovala). Kazdopadne ak sa bude olejovat (bud bioil, weleda, alebo aj jednodruhove oleje ako napr. arganovy) pokozke to len prospeje, istotne viac ako navonane telove mlieka. Aj mne sa v jej veku urobili strie na zadku, asi najdolezitejsie je aby vedela, ze to neni nic divne ani neesteticke ale uplne normalne a ma to skoro kazda baba a aj niektori chalani.

danaf
autor
3. nov 2023

@janababana ďakujem