Čo používate na úpravu obočia?

3. sep 2024

Dámy, prosím o radu, čo používate na úpravu obočia - ceruzku/vosk/farbu/tiene? Akú značku máte overenú?

petamich
3. sep 2024

Syoss farbu na obocie a potom Mary Kay taku akoby spiralu

really8
3. sep 2024

Pouzivam moju kozmeticku. Spravi mi raz za rok, rok a pol microblading a ja sa obocia viac chytat nemusim. Zobudim sa s upravenym, zo sprchy vyjdem s upravenym, v bazene sa nemusim bat ze sa zmyje

tilly
3. sep 2024

Ja mám od alverde ceruzku, ta je super, ale dávam si ho upravovať u kozmetičky, ceruzku používam, keď si nevyratam dobre termín.

andrea2323
3. sep 2024

Benefit brow wax 🙂 najlepší vosk

ericka168
4. sep 2024

Ahoj ja som si teraz dala urobiť permanentný make-up najlepšie čo som mohla urobiť..mne farbenie vydržalo pár dní a už nebolo ani stopy po peknom obočí keď ceruzka to zas ci do vody alebo si pretrieš tvar rozmazes..a teraz mam pokoj vstanem a obocie mam upravené stále..naozaj odporúčam všetkými 👐..

lakebabe
4. sep 2024

Doteraz som si dávala permanentný makeup. Raz za rok a pol pretetovat. Lenže tým , že už to tak robím strašne veľa rokov, to obočie uz oxiduje a je flakate. Takže kým si ho dám odstrániť, farbim raz za mesiac u kozmeticky a mam z Pupy takú špirálu na obočie, ta je perfektná.

luccija
5. sep 2024

Sama si farbim, lebo vždy mi ho robili kozmetický veľmi tmavé a vysecem a vosk z dm

lakebabe
5. sep 2024

Tie co si farbite doma , je to jednoduché? Už nad tým rozmýšľam dlho ,lebo od kozmeticky to dlho nevydrží a príde mi ta farba strašne tmavá. A ktorá značka je v pohode?