Čo používate na odstránenie chĺpkov nad hornou častou peri?

ivanasivakova
12. feb 2023

Ahojte čo používate na odstránenie chĺpkov nad hornou častou peri?

tannja
12. feb 2023

@ivanasivakova voskove pasiky na to urcene

viestta
12. feb 2023

Pinzetu

caroline_
12. feb 2023

@ivanasivakova ziletku

ninka99865
13. feb 2023

Krem z avonu.. dlho som sa trápila s cukrovou pastou a potom som objevaila toto. Pecka, das krem, pockas 2 minúty a s tamponikom odstránis.

barb0renka
13. feb 2023

Daj si to odstranit profesionalne laserom (ak su tmavsie aspon pri korienkoch) a budes mat pokoj 👍🏼 Usetris cas+peniaze za kozmeticke pripravky

simca06022011
13. feb 2023

Za mňa klasika vosk 🙂 keby sa mam mordovat castejsie idem na laser. Žiletky, krémy si príliš krátke riešenie...

selema
13. feb 2023

Krém z Avonu. Som s ním maxi spokojná.

emm_i
13. feb 2023

@ninka99865 ahoj, prosím ťa, aký je to presne krém? 🙂 Ďakujem.

emm_i
13. feb 2023

@selema
@ninka99865 aha, už som si všimla akurát príspevok, kde je aj fotka, asi si myslela tento, čo pridala nižšie @selema 🙂

stastnamamulka
13. feb 2023

Používam zarovnávač obočia 🙈

adrianka2606
13. feb 2023

@selema Ako casto ho pouzivas, aku dlzku musia mat nove chlpky, aby ich krem odstranil?

ninka99865
13. feb 2023

@emm_i áno presne ten 🙂

pamut
13. feb 2023

dermaplaning aka ziletku na obocie 🙂

a nie, chlpky nebudu tmavsie/hrubsie...
cely navod najdete tu: https://www.lakrem.sk/t/157/dermaplaning-riesen...

ja pouzivam tieto z notina: www.bit.ly/3K3BkEp

patricia255
23. feb 2023

@selema prosím ťa nerastú ti potom chĺpky tmavšie alebo hrubšie? Ako často ho používaš?

patricia255
23. feb 2023

Ja som tmavý typ a chĺpky na tvári nesmiem trhať lebo by mi narástli čierne a hrubé. Nad perou mám tiež chĺpky a dlho ma trápili. V DM-ke som si kupila prípravok na zosvetlenie chĺpkov na tvári a skutočne funguje. Stačí naniesť na 10-12 min, opláchnuť a chĺpky su bledé a omnoho menej neviditeľné. Ale treba opakovať raz za 7-10 dní. No stojí to zato.
Objednala som si aj depilačný krém na tvár z Avonu, možno skúsim aj ten aby chĺpky zmizli úplne. Ak začnú rásť tmavé (čo sa vraj po kréme nedeje, iba po žiletke a pinzete) pôjdem na diodovy laser. V našom meste stojí 5 sedení dokopy 60€ čo je ako zadarmo. Pričom medzi sedeniami je 6 týždňový rozostup takže treba začať až po lete ideálne niekedy na jeseň. Chĺpky mam prirodzene tmavé čiže laser zaberie, ale momentálne na povrchu sú bledé lebo si ich zosvetľujem.

galioska
23. feb 2023

@patricia255 presne ja tiez zosvetlujem, netrham. Potom to vidno ked tak pozeram na zname..

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ajda14
23. feb 2023

Už roky používam zastrihávač chĺpkov a maximálna spokojnosť. Akurát som vymenila starý (používaný cca 8 rokov, a stále funkčný) za nový z Oriflame od značky Remington. Väčšie tmavšie chĺpky vytrhám a menšie odstránim so strojčekom. Rýchlo, bezbolestne raz za týždeň 🙂