Ahojte čo používate na odstránenie chĺpkov nad hornou častou peri?
Pinzetu
@ivanasivakova ziletku
Krem z avonu.. dlho som sa trápila s cukrovou pastou a potom som objevaila toto. Pecka, das krem, pockas 2 minúty a s tamponikom odstránis.
Daj si to odstranit profesionalne laserom (ak su tmavsie aspon pri korienkoch) a budes mat pokoj 👍🏼 Usetris cas+peniaze za kozmeticke pripravky
Za mňa klasika vosk 🙂 keby sa mam mordovat castejsie idem na laser. Žiletky, krémy si príliš krátke riešenie...
@ninka99865 ahoj, prosím ťa, aký je to presne krém? 🙂 Ďakujem.
@selema
@ninka99865 aha, už som si všimla akurát príspevok, kde je aj fotka, asi si myslela tento, čo pridala nižšie @selema 🙂
@selema Ako casto ho pouzivas, aku dlzku musia mat nove chlpky, aby ich krem odstranil?
@emm_i áno presne ten 🙂
dermaplaning aka ziletku na obocie 🙂
a nie, chlpky nebudu tmavsie/hrubsie...
cely navod najdete tu: https://www.lakrem.sk/t/157/dermaplaning-riesen...
ja pouzivam tieto z notina: www.bit.ly/3K3BkEp
@selema prosím ťa nerastú ti potom chĺpky tmavšie alebo hrubšie? Ako často ho používaš?
Ja som tmavý typ a chĺpky na tvári nesmiem trhať lebo by mi narástli čierne a hrubé. Nad perou mám tiež chĺpky a dlho ma trápili. V DM-ke som si kupila prípravok na zosvetlenie chĺpkov na tvári a skutočne funguje. Stačí naniesť na 10-12 min, opláchnuť a chĺpky su bledé a omnoho menej neviditeľné. Ale treba opakovať raz za 7-10 dní. No stojí to zato.
Objednala som si aj depilačný krém na tvár z Avonu, možno skúsim aj ten aby chĺpky zmizli úplne. Ak začnú rásť tmavé (čo sa vraj po kréme nedeje, iba po žiletke a pinzete) pôjdem na diodovy laser. V našom meste stojí 5 sedení dokopy 60€ čo je ako zadarmo. Pričom medzi sedeniami je 6 týždňový rozostup takže treba začať až po lete ideálne niekedy na jeseň. Chĺpky mam prirodzene tmavé čiže laser zaberie, ale momentálne na povrchu sú bledé lebo si ich zosvetľujem.
@patricia255 presne ja tiez zosvetlujem, netrham. Potom to vidno ked tak pozeram na zname..
Už roky používam zastrihávač chĺpkov a maximálna spokojnosť. Akurát som vymenila starý (používaný cca 8 rokov, a stále funkčný) za nový z Oriflame od značky Remington. Väčšie tmavšie chĺpky vytrhám a menšie odstránim so strojčekom. Rýchlo, bezbolestne raz za týždeň 🙂
@ivanasivakova voskove pasiky na to urcene