Ahojte. Čo používate na odlicovanie? Okrem micelarnej vody pretože ta mi začala zle robiť na pleť tak potrebujem niečo iné....viete poradiť?
@deniskatimmy odlicovaci olej,vmasirujem, zmijem vodou, vyčistim vhodným gélom, na oči 2fazovy odlišovac
Pouzivam vodeodolnu od pupa,aby sa mi neodtlacala,takze pouzivam ich dvojfazovy odlicovac ktory ju krasne za 10 sekund odstrani a potom si umyjem tvar odlicovacom balea a na zaver pretriem tvar micelarkou ruzovou balea.Mimo toho odlicovaca na spirku pouzivam len low cost odlicovace,lebo potom si tak ak tak dam na face kopec inych icinnych latok.Odlicovac musi byt setrny a ucinny,nie drahy.
Micelárka sama o sebe nestačí.
1. Najprv odlíčiť- napr. olejom, dvojfáz. odličovačom alebo spomínanou micelárkou
2. Pleť následne treba DOČISTIŤ , takže nejaký čistič, napr. Foaming Cleanser od CeraVe je fajn
3. Tonikum
4. Sérum - podla tipu pleti (ako aj produkty v ostatných krokoch) takže napr. kyselia hyaluronova, niacinamid…
5. Krém - Za mňa zase CeraVe klasický modrý alebo nejaký aký ti vyhovuje
Znie to všetko ako vela krokov a produktov, ale na rutinu su zvykneš a vôbec to netrvá dlho. Pleť si dáš určite dokopy. Dôležité je hlavne si najprv umyť zuby a až potom začať s rutinou, pretože pasta na pleti narobí paseku.
micelarna voda vysusuje pokozku. Idealne nieco olejove. Ja pouzivam len dvojfazovy odlicovac oci od Eucerin. Hoci ho dam na celu tvar. Potom riadne odlicovacim mydlom (to mam od mary kay) a kvalitny krem a tu musis zistit aky ti vyhovuje pre tvoj typ pleti. Mnohe kvalitne su napr. z lekarne.
@deniskatimmy
Ja používam toto od E.L.F a potom čistiaci olej od CeraVe (ten žltý).
Odlíčim komplet všetko odličovacím balzamom a potom dočistím gélom. Je to šup šup, žiadne tampóniky ani šúchanie oči.
Olivovym olejom na navlhcenom tampone. 😉
@deniskatimmy