Ahojte, mam strasne riedke vlasy, vedeli by ste mi tu niektora poradit co robit alebo co pouzivat aby som mala hustejsie vlasy? Dakujem
Hustota vlasov je geneticky dana, takze ak si sa narodila s tym, ze budes mat riedke vlasy, riedke proste budu. Ak si mala kedysi hustejsie a vypadali ti, treba hladat pricinu.
Nájdi šikovnú kaderníčku, balik peňazí a daj kvalitne zahustiť.
@pribinak máš pravdu, ale zas veľa folikulov môže byť len upchatych zlými pripravkami. Silikóny upchávajú jedna radosť a z takého folikulu vlas jednoducho nevyrastie a zbytočne sa tak vlasy ešte preriedzujú... Ďalšia vec je že ak je problém lámavosť, že sa vlas zlomí skôr ako vyrastie a teda neprispieva k hustote, stačilo by na zlepšenie vyriešiť to. Takže je možné mať o trochu viac vlasov, ak sa podarilo aktivovať úplne všetky vlasy a aj ich dochovať do dĺžky... Ale žiaden zázrak to zrejme nebude.
@michaela789 no u mna je problem aj to, ze sa mi rychlo mastia vlasy aj to mi lezie strasne na nervy
Ak si sa narodila s takymi tak nic nespravis len nadpojit/zahustit. Ak byvali huste len ti vypadali tak vies pomoct zvnutra/zvonka aby dorastli vitaminy, masaze, sampony, led terapia.
@vivi291018 hustota vlasov je daná počtom cibuliek, vlasy ti nezhustnu užívaním nejakého šampónu
To čo pomáha je šikovná kadernicka ktorá ti urobí strih ktorý opticky zvýši objem ucesu