Napr. Nicole Kidman, J Lo a iné, že sú tak vyhladené a predsa to nie je botox, lebo majú mimiku.
Jaaj ale kidman tam určite není len botox
@minenkak a zrovna kidman ani tu mimiku nema uplne tip top
Fotoshop😀
Prosim ta aj tomu veris?
@panonia vo filmoch?
Majú plastické operácie, tam sa bez toho nezaobídu, ak sa chcú udržať. A do filmov si najímajú vlastných vizážistov.
Jasne, ze plastika. Ved Kidman sa na seba uz ani nepodoba.
Však a vo filmoch si myslíš ,že nepoužívajú filtre a úpravy?Si pekne zaspala dobu
Ja mam tiež botox skoro v celej tvári a mimiku mam. Treba len dobrého lekára. A vekom určite aj facelift majú.
@minenkak skôr ty. Asi si este nevidela filter na videu.
ak nechcu do seba pichat botox, najdu si agresivneho muza a ten im dopraje aj ocne linky, nielen napnutu plet na tvari ... 🤣😋
A prečo si myslíš ze editovanie filmov trvá aj pol roka? Jasne ze to nie je nejaký lacny insta filter, ale upravia co chcú a ako chcú. Plus make up, nasvietenie atď. A mimiku ma kidman teda úplne minimálnu v posledných filmoch. Vyzerá na svoj vek výborne ale tie úpravy vidno riadne.
niekoľko faceliftov a iných liftov v priebehu rokov. A kadejaké dopichy kadečím.
Studenková vraj použiva mandĺový krém a vyzerá v pohode.
No veď práve že vo filmoch. V reálnom živote , ráno bez make Upu vyzerajú určite ako ktorákoľvek ich rovesníčka ak nie horšie. Keby sa o nás staral celý tim vizážistov a fotografov vyzeráme aj my vyhladené. Tomu ver.
Tak Nicol v poslednej miniserii Svatba roka je hrozostrasna, ziadna mimika, ale ze naozaj ziadna, jedine co vedela je vypulit oci a otvorit usta, tam este troska pohyblivych svalov bolo. Je uplne napichana botoxom, ma vyplne, verim ze aj nejaky minimalne ponylift. Vobec nevyzera dobre, jej tvar je nejaka deformovana, nafuknuta, vyzera ako voskova prisera. To ze nema ziadnu vrasku neznamena ze vyzera dobre. JLo pouziva tiez kde co, ale u nej hlavne asi filtre, lebo je kopec fotiek kde nie je taka vyhladena ako sa prezentuje. Hlavne nerozumiem trendu byt uplne bez vrasky, pri vsetkych moznych vyplniach sa tvar deformuje. Chapem, ze niekomu vadi ked koza po bokoch zacne visiet a kontury su poklesnute, ale silou mocou mat kozu pevnejisiu ako 20rocna a vytahovat a znehybnovat to donekonecna je des...
Veď vyzerajú ako voskové figuríny, čo je na tom pekné? Žena je najkrajšia prirodzená a vie byť pekná aj s vráskami. Ale v tomto pomýlenom svete je už všetko naopak, ešte donedávna sa farbili vlasy, aby sa zakryli šediny, dnes si mladé baby svoje prirodzené pekné vlasy farbia na sivo, lebo je to in, obočie najlepšie vyšklbať, aby si ho mohli vytetovať, čím ďalej viac umelín chodí po svete, prirodzenosť sa vytráca.
Pozri na Daru... Facelift.
@complyc tá chodí na žehlenie tváre 😉
okrem teda zakrokov, a toho ze maju kopu casu na kozmetikovanie, by som to pripisala makeupu a filtrom... :D
Ja mam botox a mimiku. Keď dáš správne množstvo, je to možné